ZNA SVE TRIKOVE

Hit frizura koju lako možete napraviti sami

12.05.2015 u 14:00

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Uz toplo i vruće vrijeme kojem se veselimo, znamo da ćemo činiti sve kako bi nam bilo ugodnije. Dugu kosu u ljetnim danima najlakše je povezati, a želite li biti trendi u bilo kojoj prilici, kopirajte modnu ikonu Oliviu Palermo

Pletenica je već nekoliko sezona hit frizura koju možete raditi na više načina, a one najjednostavnije lako možete napraviti i sami. Slavna stilistica Olivia Palermo dokaz je da pletenica može biti dovoljno glamurozna i za crveni tepih. Ove sezone u trendu je opušteni i prirodni look kada je kosa u pitanju, a pletenicu poput Olivijine možete napraviti upravo tako.

Prvo od korijena do dna na mokru kosu nanesite sprej koji će dati više volumena, piše InStyle. Tek oprana kosa može biti premekana i skliska za izradu pletenica pa je prosušite sušilom da zadrži razigranost i ne bude kao da je fenirana, savršeno ravna.

Kako je objasnila Olivia, njoj je najdraže započeti pletenje pletenice s tri pramena, a kada dođe do sredine, bliže potiljku, onda radi s četiri pramena kako bi dobila ljepši izgled. Na kraju je samo poveže običnom elastičnom trakom.

Ovu opuštenu varijantu pletenice koju Olivia toliko voli, ima i popularna Elsa iz djeci omiljenog crtanog filma 'Snježno kraljevstvo', a u videu možete vidjeti korak po korak kako je napraviti.