PORCULANSKI TEN

Julianne Moore otkrila tajne svoje ljepote

08.04.2011 u 10:08

Bionic
Reading

Iza nje su brojne uloge, još brojnija poziranja, među kojima i ona golišava, a pronašla je i vremena da se posveti pisanju knjiga za djecu. Pretrpani raspored i bogata karijera ipak nisu ostavili traga na ljepoti Julianne Moore

Glumica Julianne Moore sa svojih 50 godina i dalje izgleda svježe i nevjerojatno mladoliko, pa ni ne čudi što je rado biraju da krasi naslovnice raznih magazina. Ovaj put pojavila se na naslovnici i unutar magazina InStyle pokazavši da joj godine nisu nimalo naškodile. Porculanski ten i duga vatrenocrvena kosa savršeno su naglašeni prikladnom odjećom.

U pratećem intervjuu lijepa je glumica otkrila svoje male tajne za porculansku put i lice bez bora. 'Svakoj mladoj osobi kažem isto - što dalje od sunca. Imam vrlo blijedu put i sunce bi je jako oštetilo. Zato uvijek nosim kremu za sunčanje i hodam po onoj strani ulice koja je u hladu', otkrila je Moore.

Kad je u pitanju moda, njeno omiljeno modno razdoblje su sedamdesete, a najbolje se osjeća u klompama i sandalama Birkenstock kojima daje prednost pred štiklama s potpisom Manola Blahnika i Christiana Louboutina.