JULIANNE MOORE

Ma tko bi joj dao 63 godine: Ovako efektnu haljinu od baršuna ne viđamo svaki dan

02.03.2024 u 16:31

  • +5

Julianne Moore

Izvor: Profimedia / Autor: DOUG PETERS / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U stil divne Julianne Moore nije se teško zaljubiti, a svaki njezin stajling je neponovljiva modna priča osmišljena do posljednjih detalja

Na premijeri svog novog projekta, mini serije 'Mary and George' (Sky Original) u Londonu, 63-godišnja glumica koja izgleda deseteljećima mlađe, sve je bacila u drugi plan svojim ludo dobrim stajlingom.

Ljubiteljica minimalističkog stila koju mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih stanovnica Hollywooda ni ovoga puta nije modno podbacila očitavši lekciju iz stila. Za ovu je prigodu odabrala nevjerojatnu tamnoplavu haljinu od raskošnog baršuna koja je istaknula njezinu porculansku put i zaštitni znak, crvenu kosu.

MA TKO BI im DAO TE GODINE

Ove divne plus age dame osvajaju ljepotom, ali i stilom

Pogledaj galeriju

Riječ je o senzacionalnoj kreaciji koja prati figuru s efektnim izrezom koju potpisuje francuska modna kuća Schiaparelli, a ovaj je chic ook dodatno podignula sandalama i na petu i statement zlatnim naušnicama.

Kosu je pokupila u elegantnu punđu dok je njezin make up bio decentan i prirodan naglasivši pravilne crte lica ove predivne glumice.

Inače, nova povijesna serija koja se sastoji od sedam epizoda nadahnuta je istinitom pričom o ambicioznoj i beskrupuloznoj Mary Villiers i njezinom sinu Georgeu spremnima na sve kako bi osvojili dvor Engleske, ali i srce kralja.