VELIKI HIT

Svi žele ovu suknju savršenu za toplije dane: Košta 50 eura, ali izgleda puno skuplje

28.03.2024 u 11:03

Bionic
Reading

Švedski modni gigant H&M iz sezone u sezonu ugodno nas iznenadi divnim komadima kojima nije lako odoljeti, i to po posve prihvatljivim cijenama

Proljeće je već tu, a ako ste poželjeli osvježiti svoju garderobu cool komadima, nećete pogriješiti ako investirate u suknju, jer čini se da dugo nije bila toliko popularna.

Suknje su odlična opcija kad smo pomalo zasićeni nošenjem traperica, a mogu se lako i jednostavno kombinirati s balerinkama, loafericama, tenisicama...

Često oko pojedinih komada s potpisom H&M-a nastane veliki hype (sjetimo se samo one divne čipkaste haljine koju su svi željeli), a ovoga se puta radi o cool suknji bezvremenskog stila, koju možete nositi cijelo proljeće i ljeto.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Bijela, pomalo prozirna duga suknja košta 50 eura i već je na dobrom putu da se rasproda. Ima cool detalje u obliku nabora oko struka, pamučnu podstavu, skriveni patentni zatvarač straga i vrlo diskretne bočne džepove.

Riječ je o savršenom modelu za proljeće i ljeto, bilo da ga kombinirate s majicom bez rukava, crop topom ili romantičnom košuljom, te ćete začas biti spremni za posao ili večernji izlazak.

Mogućnostima kombiniranja s ovom univerzalnom suknjom doista nema kraja, a uz prihvatljivu cijenu niti ne sumnjamo da će se vrlo brzo rasprodati pa ako vam se sviđa, nemojte previše razmišljati o kupnji.

  • +12
Suknje iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara