grace burns

Stopama slavne mame: Prekrasna kći Christy Turlington prošetala je pistom i sve oborila s nogu

22.09.2023 u 18:11

  • +12

Alberta Ferretti proljeće 2024.

Izvor: Profimedia / Autor: MODA MILANO/IPA / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kći Christy Turlington, 19-godišnja Grace Burns, debitirala je na pisti milanskog tjedna mode i privukla svu pažnju. Nema sumnje, Grace je gene naslijedila od slave majke i najavila novu generaciju supermodela

Kći Christy Turlington, 19-godišnja Grace Burns dodala je još jednu kvačicu na svojoj modeling listi kada je debitirala na Tjednu mode u Milanu, noseći prozirnu haljinu na jedno rame tijekom revije Alberte Ferretti za proljeće 2024.

Grace Burns, koja je kći slavnog supermodela i njezinog supruga režisera, Eda Burnsa, izgledala je zanosno u ružičastom tijekom svoje prve modnu pistu u Milanu, a djelomično prozirna, nježno rumena nabrana haljini s ljubičastim cvjetnim uzorkom u punom je sjaju otkrivala njezine obline.

Manekenka u usponu i studentica NYU-a kosu je držala zataknutu iza ušiju u dugoj, ravnoj frizuri, a izgled na reviji koja je održana u povijesnom Castello Sforzesco bio je bio popraćen svježom i jednostavnom šminkom.

'Alberta Ferretti hvala ti hvala ti hvala ti što si me uključila u svoju reviju… u dvorcuuuu!!!!!' napisala je Garce u Instagram objavi pokazujući svoj trenutak s piste. 'Takva mi je čast biti dio ove prekrasne kolekcije', dodala je Grace.

  • +17
Vogue World Show u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Njezin debi na tjednu mode dolazi nakon njezine prve revije održane u lipnju, tijekom koje je Grace prošetala prilikom predstavljanja suradnje britanskog Voguea x LuisaViaRoma u Firenci.

Grace, koja je tada na Instagramu napisala da je njezin debi na modnoj pisti bio 'savršenstvo iskustva', nosila je tada znatno zatvoreniju bijelu haljinu Victorije Beckham za svoju prvi izlazak na pistu.

Što se tiče Graceine mame, slavni supermodel Christy Turlington sigurno je bila vrlo zaposlena ovih dana jer se ponovno okupila sa svojim supermodel prijateljicam,a Naomi Campbell, Lindom Evangelistom i Cindy Crawford za rujansku naslovnicu Voguea.

Legendarni supermodeli također su zajedno prošetale pistom tijekom Tjedna mode u Londonu ranije ovog mjeseca, šepureći se na pozornici na reviji Vogue World, a predstavile su i četverodijelnu dokumentarnu seriju pod nazivom 'Supermodeli' koja se prikazuje na AppleTV+.

Christy Turlington svojedobno je za Vogue rekla kako se nada da će Grace i njezin brat Finn (17) cijeniti 'život kakav je njihova majka imala prije nego što je izgradila ovaj život'. A čini se da Grace nema ništa protiv da krene majčinim stopama.

  • +44
Ralph Lauren SS24 Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia