ležerno i chic

Nekadašnja vladarica modnih pista u Zarinoj majici koja će se razgrabiti čim stigne na police

12.09.2023 u 13:33

  • +4

Christy Turlington

Izvor: Profimedia / Autor: BROSNYC / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Christy Turlington podigla je popriličnu prašinu prošetavši pistom povodom predstavljanja nove kolekcije Ralpha Laurena, a tijekom pauze od Tjedna mode u New Yorku posvetila se svojim ljubimcima, no dobar stil pri tome nije izostao

Prije koji dan Christy Turlington u sklopu Tjedna mode u New Yorku prošetala se modnom pistom kao model u novoj kolekciji Ralpha Laurena. I dok se svi još jako dobro sjećaju prizora Christy Turlington kako u zlatnoj haljini zatvara reviju na kojoj je Ralph Lauren predstavio kolekciju koja je zorno spojila duh Divljeg zapada i glamur New Yorka, Christy se već bacila na nove poslovne angažmane.

Pred legendarnim supermodelom iz 90- ih novi su poslovni izazovi te se priprema snimanje emisije 'Super modeli' s Naomi Campbell, Cindy Crawford i Lindom Evangelistom, a u pauzi puni baterije u društvu voljenih ljubimaca. Tako su je paparazzi 'ulovili' u šetnji po četvrti Tribeca s bostonskim terijerima Fitzyjem i Mickyjem, a Christy je pokazala da, kada je u pitanju casual stjaling, poseže za provjerenim komadima.

Klasične maslinasto zelene hlače capri kroja spojila je s natikačama koje u ormaru ima baš svaka ljubiteljica mode. Riječ je o Arizona Birkenstock modelu, natikačama koje možda ne osvajaju ljepotom, ali se svi odreda kunu u njihovu udobnost. Ipak, najviše pažnje privukla je Christyjina majica, na prvi pogled klasičan bijeli T-shirt.

No, natpis sa crnim slovima lako otkriva kako je riječ o komadu iz nove Zarine capsule kolekcije nastale suradnjom popularnog high street brendasu čuvenim Stevenom Meiselom.. Naime, Zara je pretvorila elemente osobnog stila Stevena Miesela u capsule kolekciju prepunu sofisticiranih i revolucionarnih odjevnih predmeta i dodataka, kako za žene tako i za muškarce. Traperice, hoodie majice, parka, krznena kapa, bandana, crne čizme na vezanje - sve su to komadi koji najbolje odražavaju stil jednog od najpoznatijih modnih fotografa, a među njima i vječna, uvijek nosiva bijela majica.

  • +6
Steven Meisel x Zara Izvor: Promo fotografije / Autor: STEVEN MEISEL/ZARA