ANIMAL PRINT

Ovaj uzorak ili volite ili mrzite, a jedno je sigurno - ponovno je 'in'

06.03.2024 u 20:03

Bionic
Reading

Ukoliko vam uzorak leoparda nije najomiljeniji, kravlji mu predstavlja savršenu zamjenu - barem ako je suditi po stajlinzima street style zvijezda, ali i friškim prizorima s modnih pisti

Nakon proboja pastelno ružičastih komada s bujanjem takozvane coquette estetike na TikToku, bundi kakve bi nosile supruge mafijaša i old money stajlinga koji izgledaju kao da s reklama dizajnera Ralpha Laurena iz 80-ih, nova godina donijela je još jedan uzbudljivi trend na modnoj sceni.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Pripadnici generacije Z posljednjih tjedana značajno gravitiraju prema trendovima iz indie sleaze ere pa ne čudi nova popularnost leopard uzorka, danas najpoželjnijeg u formi kaputa.

Ovaj animal print, međutim, nije jedini koji je zaokupio pažnju ljubitelja mode. Kravlji uzorak također je 'in' i sada predstavlja dostojnu zamjenu nanovo popularnom leopard printu.

Komadi s kravljim printom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

S vrlo kaubojskom estetikom i nostalgičnim prizvukom, kravlji print istaknut na mnoštvo komada djeluje hrabro, no vrlo ga je lako kombinirati, iako to na prvu ne biste mogli pomisliti.

Vjetar u leđa ovom mikrotrendu na modnoj sceni dao je slavni Pharrell Williams svojom posljednjom kolekcijom za Louis Vuitton, istaknuvši ga na maxi modelima torbi.

Dodamo li tome da glazbena diva Beyoncé planira uskoro izbaciti country album, koji je već najavila dvama singlovima i viralnom reklamom na Super Bowlu, lako je zaključiti da ćemo kravlji print, u svim svojim oblicima, uskoro viđati posvuda.