ELLE FANNING

Odvažna transformacija: Slavna plavuša iznenadila svojim novim trendi bobom

26.03.2024 u 11:04

Bionic
Reading

Elle Fanning, 25-godišnja holivudska glumica, baš kao i Sydney Sweeney, America Ferrera, Penelope Cruz i Gigi Hadid odlučila se za dramatičan rez i pridružila vojsci slavnih ljepotica koje su poželjele proljetnu promjenu looka i novu, osvježenu frizuru

Bob, koji dolazi u bezbrojnim varijantama, i dalje je na vrhu popularnosti, a njegova bezvremenost i svestranost čine ga idealnim za svaku dob, oblik lica ili strukturu kose.

Nakon što su ovakvi lookovi dominirali i na najglamuroznijoj godišnjoj dodjeli nagrada Oscar, 'timu bob' pridružila se i glumica Elle Fanning.

Mlađa sestra glumice Dakote Fanning na svom je profilu na Instagramu pokazala svoj novi proljetni look, za koji je dobila brojne komplimente.

Dugu plavu kosu, kojoj je godinama vjerna, Elle je hrabro ošišala na dulji bob s razdjeljkom po sredini, a krajevi su lagano uvijeni prema unutra te dorađeni uz pomoć malo sredstva za stiliziranje kako bi se postigla 'savršena nesavršenost'.

I SJAJNO JOJ PRISTAJE

Već dugo nismo vidjeli bolju bob frizuru od one koju ima Penelope Cruz

Pogledaj galeriju

Kosa joj je ošišana na praktičnu duljinu do vrata pa je glumica, ako zaželi, može podignuti u rep ili messy punđu. Za ovu je trendi frizuru dobila bezbroj pohvala jer se svima svidio ovaj novi cool look istaknuvši u prvi plan njezin porculanski ten i prirodnu ljepotu.