kakva transformacija

Nicole Kidman odlučila se na rez: S plavom kosom i hit frizurom izgleda fantastično

26.03.2024 u 08:48

Bionic
Reading

Nicole Kidman iznenadila je svoje brojne obožavatelje objavivši na Instagramu fotografije koje su otkrile njezinu novu frizuru. Slavna glumica ne samo da se odvažila na rez već je i pokazala novu, svježiju boje kose

Proljeće je vrijeme koje mnoge inspirira na promjene po pitanju izgleda, od novih trendi komada u ormaru pa do frizure. A početak nove sezone bio je i trenutak kada se Nicole Kidman odlučila na novu frizuru koja je oduševila njezine obožavatelje.

Slavna 56-godišnja glumica na Instagramu je objavila dvije fotografije na kojima pozira odjevena u crnu kožnu Balenciaga jaknu. U opisu fotografije znakovito je stavila samo emotikon crnog srca. Na drugoj fotografiji navukla je kapuljaču preko glave za nešto mističniji look, a pretpostavlja se kako se radi o snimanju reklamne kampanje za popularnu modnu marku, čija je ambasadorica.

Glumica je također podijelila Instagram Story na kojem je označila svog frizera Adira Abergela i vizažista Guccija Westmana koji su zaslužni za ovaj njezin novi, nevjerojatan izgled. Nova frizura je popularni i vječni bob s nešto kraćim pramenovima s prednje strane, a istaknuto plava kosa je ležerno razbarušena i 'neuredno' valovita što kreira posebno chic izgled, Nicole su obožavatelji i pratitelji zasuli komplimentima koji su prštali od superlativa, a neki su njezin novi izgled nazvali čistom preobrazbom.

Nicole je fotografije svog novog looka objavila samo tjedan dana nakon što je za naslovnicu časopisa Elle za travanj 2024., gdje je u seriji fotografija otkrila i svoju besprijekorno oblikovanu figuru. A unatoč ovoj promjeni izgleda koja uključuje kraću kosu i novu boju, ovo nije prvi put da se Nicole odlučila za platinastu nijansu kose. U siječnju 2024. glumica je pozirala za snimanje naslovnice australskog Voguea, gdje je nosila dugu plavu kosu i usko čipkasto donje rublje držeći zmiju oko vrata.

TOPLE I UDOBNE

Nicole Kidman 'pala' na omražene čizme, a zna kako ih učiniti elegantnim

Pogledaj galeriju