top model

Hit traperice za proljeće: Koštaju manje od 30 eura, nose se uz sve, a noge čine duljima

26.03.2024 u 08:44

Bionic
Reading

Traper hlače idealne su za proljetne stajlinge – savršeno se slažu s romantičnim bluzama, topićima i hit oversized sakoima. A ako se odlučite za bijele traperice dobrom stajlingu pridodat ćete i efekt dugih nogu i vitke figure

Teško da i jedan komad u ormaru može nadmašiti trendi traperice koje se savršeno prilagođavaju silueti i u kojima se baš uvijek osjećate udobno i lijepo. Traper hlače su daleko najsvestraniji komad u ormaru, nosiv u različitim prigodama, od ležernih izlazaka do elegantnih prigoda, a tajna dobrog izgleda je u kombiniranju s odgovarajućim modnim komadima i dodacima. No, prije svega treba pronaći one prave traperice, model koji pristaje i laska figuri. U proljeće plave klasične traperice mijenjamo za modele bijele boje i tome najavljujemo sezonu svježih i razigranih stajlinga.

A upravo takav jedna skriva se na policama Manga, jednog od omiljenih odredišta zaljubljenica u modu. Riječ je o modelu srednje visokog struka koji izvrsno pristaje uz siluetu, a sam kroj širokih nogavica stvara efekt beskrajnih nogu. Osim toga, ovaj model traperica u bijeloj boji idealan je za kombiniranje uz ključne proljetne trendove – romantične bluze, topiće i sakoe.

Mango hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Savršeno pristaju uz sandale na petu, ali i vječne espadrile koje su nezamjenjiv dodatak stajlinga u toplom dijelu godine. Uz to, kombinacija sa širokim nogavicama idealna je za kreiranje efekta beskonačno dugačkih nogu i vizualno izduljene siluete. Osim cijene od 29,99 eura, ove Mango hlače imaju još jednu prednost koja spaja udobnost s elegancijom pa je tako klasičan traper zamijenjen s pamučnom tkaninom u denim stilu.