Charlotte Casiraghi

Ne izlazi iz Chanela, a jasno je i zašto: Unuka Grace Kelly blistala je u chic izdanju

25.03.2024 u 09:58

  • +4

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: POOL/ABACA / ABACA PRESS / JEAN CHARLES VINAJ / POOL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Tradicionalni Bal ruž u Monte Carlu održao se ove godine u punom sjaju, a Charlotte Casiraghi pokazala je stil i glamur noseći još jednu Chanelovu kreaciju

Unuka Grace Kelly poznata je po svom izrazito chic osjećaju za stil. Redovito se pojavljuje u prvim redovima modnih revija, a njezina veza s kultnom modnom kućom Chanel i njezinim couture kreacijama je neraskidiva.

A Charlotte Casiraghi bila je bez sumnje zvijezda večeri na tradicionalnom Balu ruža održanom u Monte Carlu. Lijepa 37-godišnjakinja doslovce je blistala u prekrasnoj svilenoj slip haljini ukrašenoj šljokicama i složenim perlama koju je odabrala za 68. izdanje Bala ruža.

Tema ovogodišnjeg tradicionalnog bala, koji se održava kako bi se prikupila sredstva za Zakladu princeze Grace, bila je disco glazba 70-ih i 80-ih godina. Tako su svi prisutni nosili outfite inspirirane njime, uključujući obitelj Grimaldi, a stilski zbori Charlotte Casiraghi i njezine majke, princeze Caroline nisu mogli proći nezapaženo.

Monegaška princeza Caroline blistala je u dugoj, crnoj haljini u potpunosti prekrivenoj šljokicama s V-izrezom. A Charlotte je bila prava ljepotica u svilenoj haljini biserne boje s kraljevsko plavim i srebrnim šljokicama, tankim naramenicama i odvažnim prorezom s prednje strane koji je otkrio njezine vitke noge. Svilena slip haljina, koja izgleda kao spoj kratke i chic šljokičaste haljine i duge, elegantne kreacije, dolazi iz kolekcije predstavljene za proljeće/ljeto 2022., a kći princeze Caroline glamurozna stajling upotpunila je s parom crnih salonki i crnom satenskom clutch torbicom.

Na balu su također su bili prisutni princeza Charlene i njezin suprug, princ Albert. Dobro raspoloženi i nasmijani, monegaški par se družio s Glorijom Gaynor, francuskim dizajnerom Christianom Louboutinom i princezom Alexandrom od Hannovera.

  • +3
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Jean-Charles Vinaj / Starface / Profimedia