TAKO CHIC

Unuka Grace Kelly pokleknula pred najelegantnijim trendom u svijetu trapera

05.03.2024 u 15:24

Bionic
Reading

Uz bok zvijezdama poput francuske kantautorice Vanesse Paradis i oskarom nagrađene Španjolke Penelope Cruz, 36- godišnja unuka Grace Kelly plijenila je posebnu pozornost u Parizu

Poput brojnih drugih brendova, francuski Chanel predvođen dizajnericom Virginie Wiard na aktualnom Tjednu mode u Parizu predstavio je novitete za novu sezonu proljeće/ljeto, među ostalim velike slamnate šešire koji su imali najveću pozornost.

Chanelove revije posljednjih godina postale su nezamislive bez Charlotte Casiraghi, monegaške princeze koja od 2020. godine obnaša funkciju glasnogovornice ovog proslavljenog brenda i njegove globalne ambasadorice, pa je svojom pojavom očekivano obilježila i najnoviju.

Uz bok slavnim uzvanicima, pozornost iz prvih redova na reviji plijenila je u ležernijoj, no ništa manje elegantnoj kombinaciji u kakvim smo ju navikli viđati u svim prigodama.

Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezin odabir pao je na kraći, prljavo ružičasti sako od tvida, posve tipičan za modni potpis Chanela, a njemu je pridružila trendovske traperice indigo plave boje.

Tamni traper ovogodišnje sezone proljeće/ljeto slovi za jedan od najvećih trendova, a u svoje kolekcije uvrstili su ga gotovo svi relevantni brendovi na modnoj sceni.

  • +5
Tamne traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U odnosu na modele iznošenog izgleda, kakvi posljednjih sezona dominiraju modnom scenom, indigo traper je posebno elegantan, a iako se danas smatra trendovskim komadom, zahvaljujući svom bezvremenskom izgledu predstavlja dugoročno isplativu investiciju.

Zna to i lijepa unuka Grace Kelly koja ga je, uz elegantni sako od tvida, kompletirala crnim cipelama lakirana sjaja i stilizirala Chanelovom prošivenom torbicom bordo crvene boje.