magnet za poglede

Unuka Grace Kelly ne izlazi iz luksuznog tvida, ali ovom super minicom sve je iznenadila

20.11.2023 u 14:19

  • +4

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: VALERY HACHE / AFP / NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Unuka holivudske dive Grace Kelly plijenila je elegancijom u crvenom odijelu boje vina koje je odabrala za proslavu Dana državnosti u Monaku

S crnim salonkama i mini vrlo chic odijelom Charlotte Casiraghi redefinira ideju klasične elegancije, savršene za mlade žene. Među nizom midi krojeva, kao najčešćim odabirom za služene izlaske kao što je proslava Dana državnosti u Monaku, Charlotte je učinila iznimku i oduševila modne zaljubljenice i fashionistice.

Nema sumnje, unuka Grace Kelly plijenila je pozornost u crnim salonkama i Chanelovu odijelu od tvida. Ova 37-godišnja ljepotica plave krvi najčešće bira duge haljine i hlače koje joj prekrivaju noge redom iz Chanelovih kolekcija, no u ovoj vrlo svečanoj prigodi odlučila se odvažiti i posegnula za lookom koji spaja mladenačku razigranost i odraslu klasiku.

Ovim odabirom stila princeza je modernizirala monegaški dvor, naviknut na klasičnu eleganciju, u stilu Beatrice Borromeo s Diorovim crvenim baršunastim odijelom, princeze Charlene od Monaka s crvenim kaputom koji se slaže s njezinim čizmama od brušene kože ili Tatiane Casiraghi u koordiniranom kariranom setu Emilije Wickstead.

Charlotte Casiraghi s crnim salonkama i minicom usklađenom s boxy sakoom, koji je imao i četiri našivena džepa, dala je zaokret europskoj kraljevskoj modi, što se posebno isticalo u kratkoj suknji koja se sezala poprilično iznad razine koljena. Za naglašavanje struka našao se tu crni tanki remen sa zlatnom kopčom, također s potpisom Chanela, koja podsjeća na prepoznatljivu lančanu remen torbicu kutnog brenda.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'