IMA BAŠ SVE

Moderna vila kao stvorena za život iz snova

13.04.2017 u 09:33

  • +4

Luksuzna kuća

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na obroncima Beverly Hillsa trenutno se prodaje pametna kuća koja oduševljava svojim vanjskim i unutarnjim izgledom

Prelijepu modernu vilu dizajnirao je arhitekt Zoltan Pali i nalazi se na Beverly Hillsu. Dok je prednja strana u zidovima i pruža potpunu privatnost, sa stražnje je otvorena staklenim stijenama te se iz svake prostorije pruža pogled na zelenilo.

Veličina takozvane rezidencije Caverhill nešto je više od 400 metara kvadratnih, uz stotinjak kvadrata terase, a njena moderna vizura i luksuzna unutrašnjost privukle su i poznate tvrtke poput Mercedes Benza, Sony Musica i Microsofta pa su ju unajmljivali za snimanje reklama.

Očekivano, interijer je luksuzno uređen modernom kombinacijom prirodnih materijala poput drveta, vrhunskim uređajima i dizajnerskim namještajem.

Koncept prostora većinom je otvoren, a budući vlasnici imat će i luksuz kontrole kuće putem touchpada, kojim u nekoliko dodira na ekranu namještaju grijanje, rasvjetu, rolete, glazbu ili osiguranje.

Vrijednost spektakularne pametne kuće procijenjena na 7,5, a američki mediji pišu da se trenutno prodaje za manje od sedam milijuna dolara.