to se nosi

Šefica Zare izvlači nabolje komade: Ove hlače su vrući predmet želja, a koštaju manje od 30 eura

22.05.2024 u 12:19

Bionic
Reading

Predsjednica Inditexa Marta Ortega bila je jedna od najistaknutijih gošći na Longines Global Champions Touru, a tom prilikom servirala je odlične stajlinge s komadima iz njezinog popularnog high street brenda Zare

Jedno od najznačajnijih sportskih događaja među ljubiteljima jahanja, Longines Global Champions Tour bilo je proteklog vikenda glavno okupljalište ne samo sljedbenika ovog sporta, već i članova visokog društva. Tradicionalno natjecanje slavilo je svoje jedanaesto izdanje u Villa de Madrid Country Clubu, a jedna od najistaknutijih gošći bila je Marta Ortega, glavna žena Zare.

Kćer Amancia Ortege uvijek je javno iskazivala svoju strast prema konjima i zbog toga je uvijek jedan od najiščekivanijih gošći na ovom događaju. No, baš kako priliči šefici Zare, Marta je ujedno bila i jedna od najbolje odjevenih gošći.

  • +4
Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Jesus Briones/GTRES / Shuttersto

Nakon odličnih Massimo Duti sandala u kombinaciji s culotte hlačama i pončom te maslinasto zelene haljine military stila Marta je servirala još jedan odličan look i to u tri bitne boje - crnoj, bijeloj i bež, s odjećom i dodacima koji nikada ne izlaze iz mode. Bio je to miks predimenzioniranog sakoa s obrnutim ovratnikom, šalom omotanom oko vrata, Bottega Veneta natikača i hit hlača iz Zare.

Ovog puta Marta je po pitanju obuće posegnula za luksuznim natikačama s potpisom Bottega Venete. U svijetloj smeđoj boji, lakirane i srednje visoke potpetice ove natikače su primjer onih cipela koje se nose od jutra do mraka, a ove sezone su izuzetno trendi.

No, veliku pažnju privukle su hlače. Dolaskom proljeća bijele traperice su uvijek veliki hit, a predsjednica Inditexa prošetala je savršen model sa Zarinih polica. Riječ je 'Barrel Cropped' modelu, dizajnu o kojem u posljednje vrijeme svi pričaju na društvenim mrežama zbog 'opuštenog' kroja i srednje visokog struka koji lijepo pristaje svim tipovima tijela u svim dostupnim veličinama (od 32 do 46). A najbolje je što ovaj itekako nosiv model košta 29,95 eura i super je laskav.

Nema sumnje, bio je to još jedan u nizu majstorskih tečaja šefice Zare o tome kako istovremeno postići udoban i elegantan look u baš svakoj prigodi.

  • +5
Marta Ortega Izvor: Profimedia/Neven Bučević / Autor: ANTONIO GUTIÉRREZ / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA
sve osim nogometa