'the meg' bob

Meg Ryan oduševila je sjajnom haljinom, ali frizura se pokazala kao pravi hit

15.01.2024 u 12:02

  • +5

Meg Ryan

Izvor: Profimedia / Autor: AFF-USA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / LISA OCONNOR / AFF-USA.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Meg Ryan ne pojavljuje se često na crvenom tepihu, a sada je to učinila s puno stila. Pažnju je privukla što doslovce sjajnim stajlingom, što frizurom koja je dobila naziv 'Meg Ryan bob'

Ljubimica Amerike Meg Ryan nije redovita na crvenom tepihu, ali kad se pojavi, tu učini sa stilom Slavna 62-godišnja glumica odabrala je svjetlucavi dizajn za izlazak na crveni tepih povodom dodjele Critics Choice 2024. Riječ je o blistavoj crnoj Saint Laurent haljini bez naramenica u potpunosti prekrivenom šljokicama i uskog kroja koji je naglasio njezinu vitku figuru.

Modne dodatke glumica je svela na minimum, ali je zato nosila je svoj prepoznatljivi slojeviti bob u razbarušenom stilu. Meganina kosa frizura, koja je dominirala beauty kulturom 90-ih, vratila se u punom sjaju kada se glumica krajem listopada pojavila u emisiji 'Late Night with Seth Meyers'. Gledatelji su brzo primijetili da glumičina nova frizura asocira na njezinu slavnu kosu iz 90-ih.

Meganina frizerka Sally Hershberger rekla je tada za kako nije očekivala da će glumičin novi izgled vratiti toliko nostalgije za 'The Meg' frizurom. 'Potpuno sam zaboravika koliko je velika stvar bila njezina frizura,' rekla je Hersberger. 'Nije bilo s predumišljajem,' dodala je.

Inače, 'The Meg' frizura rođena je na snimanju filma 'Francuski poljubac' 1995., kada je Hershberger po prvi put kreirala razbarušen izgled Meganinog lika. Njezin razbarušeni stil u filmu brzo je stekao popularnost, a brojne su žene i tadašnje trendseterice prigrlile taj razbarušen stil. Sada, s bobom kao ultimativno najpopularnijim frizurom, ovaj izgled ponovno dobiva na popularnosti.

CRITIC'S CHOICE AWARDS

Glamur i raskoš na crvenom tepihu: Poznate dame modno zablistale na prestižnoj dodjeli

Pogledaj galeriju