VRATILA SE NA VELIKA VRATA

Ljubimica Amerike Meg Ryan ne mari za zle jezike: 'Starenje nije tako strašno'

30.11.2023 u 18:33

Bionic
Reading

Punih osam godina Meg Ryan živjela je daleko od svjetala reflektora, radeći većinom iza kamere, no sada se vraća jača no ikada i to s novim filmom 'What Happens Later', u kojem ne samo da glumi već ga je i režirala. Njezin povratak bio je i više nego dobar razlog da se fotografira za blagdansko izdanje magazina Glamour, čiju naslovnicu krasi

Iako se u Hollywoodu o tome priča ispod glasa, 62-godišnja Meg Ryan odavno je pokazala da za pravila ne mari. Nakon osam godina vratila se na velika vrata i to u žanru koji joj najbolje pristaje - romantičnom komedijom 'What Happens Later' u kojoj glumi s Davidom Duchovnyjem, a tim povodom dala je veliki intervju za magazin Glamour.

Upravo je taj intervju iznenadio mnoge, jer se nitko nije nadao da će tako iskreno i tako otvoreno Meg Ryan progovoriti o svom životu i karijeri, ali i starenju.

Dotakla se ona i teme koju će tek rijetki filmski moćnici javno potvrditi, a to je da holivudski filmovi i televizijski showovi rijetko u prvi plan stavljaju žene starije od 50 godina.

  • +2
Meg Ryan Izvor: Profimedia / Autor: RB / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

'Naša je kultura opsjednuta s mladošću. Sada, kao starija osoba, moram reći da volim svoje godine. Volim gdje sam. Starenje nije tako zastrašujuće. Svi starimo, a ja bih voljela da mi je netko ranije rekao: 'Samo se opusti. Tako je kako je. Ne obraćaj pažnju na ono što ti je na putu.''

Inače, posljednjih godina mnogi su Meg Ryan zamjerali njezine estetske zahvate, zbog kojih u pojedinim situacijama i nije ličila na samu sebe.