zna kako

Kad god se pojavi, Meg Ryan očita modnu lekciju: Spojila nespojivo i opet izgleda fantastično

31.10.2023 u 09:10

  • +2

Meg Ryan

Izvor: Profimedia / Autor: RB / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Slavnu 61-godišnju glumicu Meg Ryan posljednjih godine ne viđa se često u javnosti. Kraljica romantičnih komedija uzela je osmogodišnju glumačku pauzu, no sada se vraća na filmsko platno, a njezini stajlinzi sve su češće modna inspiracija

Glumačku pauzu slavna Meg Ryan ovog studenog prekida povratkom filmskom žanru koji ju je proslavio. Osim godina nakon njezina posljednjeg filma 'Ithaca', redateljskog debija iz 2015. godine, Meg Ryan vraća se ovog studenog na velika kinoplatna s novom romantičnom komedijom 'What Happens Later'. Priča je to o bivšim ljubavnicima koji su preko noći zajedno upali u regionalnu zračnu luku, a u novoj romantičnoj komediji 61- godišnja Meg Ryan nastupa u ulozi glumice, redateljice i scenaristice.

Tijekom glumačke pauze Meg Ryan se nije moglo često vidjeti u javnosti, a kad bi se pojavila to bi učinila redovito u velikom stilu. Baš kao što je to učinila prilikom dolaska na snimanje emisije 'Jimmy Kimmel Live' u Los Angelesu. Za tu prigodu Meg je još jednom posegnula za svojom provjerenom kombinacijom ležernog chica i urbane elegancije.

Svojim modnim kombinacijama Meg redovito potvrđuje 'teoriju pogrešnih cipela'. Naime, prema stilistici Allison Bornstein, to znači da osoba nosi cipele koje izgledaju 'pogrešno' s odjećom - stvarajući stvarno cool izgled. Sportske tenisice, na primjer, uz elegantnu satensku haljinu. Ili balerinke s trapericama širokih nogavica. Bez obzira na kombinaciju, s 'teorijom pogrešnih cipela' modna tema obuće nikada ne smije odgovarati ostatku odjeće - kako bi se postigao najsnažniji stilski izgled.

Za dolazak na snimanje emisije 'Jimmy Kimmel Live' Meg je tako posegnula za cipelama koje na prvi pogled uopće nisu pristajale uz stajling, što je ovu modnu kombinaciju učinilo vrlo uzbudljivom. Uz midi retro haljinu s kragnom i zatvaračem s prednje strane nije odabrala očekivane cipele poput balerinki već ih je kombinirala s cool motorističkim čizmama – ali ne bilo kakvima. Riječ je o modelu s potpisom Balenciage, a ovaj model ima baš sve što popularne bajkerske čizme ove sezone trebaju imati – petu i platformu, zlatne kopče, pločasti dizajn, a u tu je i više nego efektan proreza s bočne strane koji ovaj model svrstava negdje između dva omiljena jesenska modela - mokasinki i bajkerica. Savršen izbor za modno neodlučne!

  • +11
Bajkerske čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo