HIT NA TIKTOKU

Jeste li čuli za 'odijevanje po Veneri'? Novi trend obećava bolji stil i magnetsku privlačnost

15.01.2024 u 20:40

Bionic
Reading

Podignite svoj stil odijevanja u tren oka i učinite ga puno privlačnijim - to je ono što obećavaju fashionistice s TikToka kada govore o odijevanju po Veneri

Znamo da je TikTok, kada je moda u pitanju, pravi inkubator trendova. Dokaz za to su različiti stilovi odijevanja koje su istaknule fashionistice na društvenim mrežama, poput 'čudne djevojke', 'uredske sirene' ili 'tomato djevojke'.

Također se ne ustručavaju istaknuti trendi komade po pristupačnim cijenama i otkriti modne savjete za nadogradnju stajlinga. Njihov najnoviji modni savjet odnosi se na odijevanje po Veneri.

Dok naši solarni i lunarni znakovi, kao i naš ascendent igraju glavnu ulogu u horoskopu, određenu moć nad našom garderobom posjeduje znak u Veneri.

@ohlayindigo Svarer @Dolce Vita Find out your Venus sign and then search for “ dress like your Venus sign” and get all the fashion inspiration +++ become ur most magnetic self ✨ This is mine and it explains sooo much 🛸#dresslikeyourvenussign #witchyvibes #aquariusvenus #ohlayindigo #zodiacsigns #moodboardaesthetic ♬ Love You To The Moon - Ohlayindigo

Budući da je Venera planet koji predstavlja ljubav, ljepotu, ali i šarm, tiktokeri tvrde da će se, ako se odijevamo u skladu sa znakom u kojem se nalazila Venera u trenutku našeg rođenja, naš stil odijevanja znatno poboljšati, ali i da ćemo biti privlačniji.

@leahchristinne More as requested 🗡 elevate your style using planetary energy ⚡️ check your venus + rising signs! #zodiacsigns #astrologytiktok #risingsign #venussign #rulingplanets ##aesthetics##pinterestaesthetic##fashiontiktok##dresslikeyourvenussign

Ovaj modni koncept očito 'drži vodu' jer ima preko 210 milijuna pregleda pod hashtagom #dresslikeyourvenussign. Sve što trebate učiniti je pogledati u kojem se znaku nalazila Venera u trenutku vašeg rođenja, a zatim na TikToku saznati kojem to stilu odijevanja odgovara.

Svaki znak zodijaka ima jedinstvenu stilsku osobnost, stoga ako vam je, naprimjer, Venera u Škorpionu, osjećate se dobro kada nosite senzualne i provokativne tkanine poput kože i čipke, a one žene kojima je Venera u Strijelcu osjećale bi se najživlje u nepretencioznoj i lepršavoj boho odjeći. Venera u Vodenjaku bila bi pak nekonvencionalna trendseterica, a stil Lava bio bi drečav i razmetljiv.