NA DODJELI NAGRADA

Svi bruje o njezinom nastupu: Mlada zvijezda prozvala Donalda Trumpa u svojoj novoj pjesmi

15.10.2020 u 17:36

Bionic
Reading

Demi Lovato (28), pjevačica i glumica koja se proslavila još kao tinejdžerica u Disneyjevoj seriji 'Sonny with a Chance', nastupila je na dodjeli na nagrada Billboard i izazvala lavinu komentara

Demi je predstavila svoju novu pjesmu 'Commander in Chief', u kojoj je prozvala aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Bez zadrške, glazbenica je u svojoj pjesmi otvoreno kritizirala Trumpa i njegovo vođenje države te ga je prozvala za laži i zlouporabu pozicije.

'Commander in Chief, honestly / If I did the things you do / I couldn't sleep, seriously / Do you even know the truth?', otpjevala je s pozornice za klavirom slavna glazbenica.

Balada snažne političke poruke izazvala je brojne reakcije koje se ne stišavaju.

Uoči predsjedničkih izbora koji će se održati 3. studenoga, američko društvo nikada nije bilo toliko podijeljeno te mnogi slavni Amerikanci ovih dana pozivaju svoje sunarodnjake kako ne smiju bojkotirati izbore.

Nova pjesma Demi Lovato nastala je u suradnji s bratom glazbene senzacije Billie Eilish Finneasom O'Connellom, a pjesmom su uputili otvorenu poruku o važnosti političkih promjena.

Objasnila je i da ne želi izazvati dodatni razdor među Amerikancima, ali nada se da može potaknuti svoje obožavatelje da glasaju i budu politički angažirani.

'Moramo izaći na izbore i dati svoj glas jer je toliko važno da se čujemo i mi. Iskreno, bez obzira jeste li republikanac ili demokrat, jednostavno izađite i glasajte', rekla je Demi.

U nedavnom je intervjuu pjevačica i glumica ispričala i da je teško podnijela dane tijekom karantene.

Nekadašnja Disneyjeva zvijezda lockdown je provela u svojem domu u Kaliforniji, no uvjerena je kako je karantena zasigurno narušila njezino mentalno zdravlje jer se stalno osjećala usamljen i izolirano.

Anksioznost i depresija vraćali su joj se u naletima, ispričala je 28-godišnjakinja koja vrlo iskreno govori o svojim problemima s mentalnim zdravljem.

Vlasnica hita 'OK to not be OK' požalila se kako je po prirodi vrlo društvena osoba te je teško izdržala samoću. Okupirala se poslom i to joj je jako pomoglo.