HIT MODEL

Gigi Hadid ne odvaja se od ove skupocjene torbice koju nosi u svim prigodama

28.03.2024 u 14:46

Bionic
Reading

S obzirom na to kakav utjecaj Gigi Hadid ima u svijetu mode, ni ne čudi da je nastala opća pomama za torbicom od koje se ne odvaja još od studenog. Manekenka ovu torbicu nosi u raznim prigodama te ju kombinira uz različite stilove

Popularna manekenka Gigi Hadid nosila je modne revije najvećih svjetskih modnih dizajnera, a i sama se istaknula kao modna ikona. Mnogi njezin stil promatraju do detalja kako bi kopirali njezine outfite, a u posljednjih nekoliko izlazaka nosila je torbicu od koje se, kako se čini, teško odvaja.

Riječ je o torbici koju se može nositi na razne načine - uz kombinacija za obavljanje aktivnosti u slobodno vrijeme do nekih outfita za formalnije prilike.

Torbicu potpisuje talijanski brend Miu Miu koji su ovaj model mini torbice nazvali 'Arcadie bag'.

Modne zvijezde poput Emily Ratajkowski, Sydney Sweeney i Alexa Chung također su nosile ovu šarmantnu mini torbicu, ali čini se da Hadid ima posebnu strast za ugradnjom komada u gotovo svaki outfit. Torbicu nosi još od studenog, a tijekom ljeta nosila je bijelu verziju koju je lakše kombinirala uz boje ljeta.

  • +3
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: TATIANAK / BACKGRID / BACKGRID USA / DIAMOND / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Iako se Miu Miu želi približiti različitoj publici, ova je torbica poprilično nedostižna za hrvatski džep, barem onaj prosječni. Za torbicu je potrebno izdvojiti čak 2.850 američkih dolara, a dolazi u crnoj, bijeloj, crvenoj, konjak, bež, plavoj i narančastoj boji.

Miu Miu u posljednje vrijeme bilježi nevjerojatan porast prodaje pa je tako maloprodaja u 2023. porasla za 58 posto. Uz Gigi kao jednu od ambasadorica brenda, ovaj uspjeh ni ne čudi jer upravo komadi koje ona nosi potiču hype oko ovog sestrinskog brenda Prade.

Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: MCC / Spread Pictures / Profimedia