želimo ga!

Ovo je hit komad za proljeće, a nosi se uz sve i zbog njega svaki stajling izgleda luksuzno

19.03.2024 u 11:14

Bionic
Reading

Nova sezona donosi nove trendove koje ćemo odmah poželjeti u ormaru. Predimenzionirani sakoi krem boje modni su trend koji čini da svaki outfit izgleda luksuzno, a evo kako ih uklopiti i svakodnevnu garderobu

Giorgio Armani jednom je rekao: 'Novac ne može kupiti eleganciju', a mnogi će se složiti da je osjećaj za stil vještina nevezana sa stanjem na bankovnom računu. U skladu s time, nije potrebno bogatstvo da biste postigli luksuzni izgled, jer ulaganjem u dobre komade luksuzni izgled itekako je lako postići.

Jedan od najboljih primjera za to su sakoi krem boje koji su novi modni trend ovog proljeća. Trenutno ih nose svi supermodeli i dokazuju da svaki stajling koji se stilom nalazi negdje uredskog stila i outfita za izlaske može uljepšati sofisticiranim šarmom.

Supermodeli vole predimenzionirane sakoe krem ​​boje

Elsa Hosk, Rosie Huntington-Whiteley, Gigi Hadid ili Irina Shayk – bez obzira na osobni stil, supermodeli imaju jednu zajedničku stvar u ormaru ovog proljeća, a to je predimenzionirani sako krem ​​boje. Elita s modnih pisti trenutno non-stop pokazuje svoje elegantne sakoe na Instagramu i tome ih službeno odobrava kao modni trend. Modeli također pokazuju da su ovi sako jedna od najboljih trikova za dodavanje luksuza baš svakoj kombinaciji, i to bez puno kompliciranja. A za luksuzan i vrlo svestran sako koji podiže svaki stajling moguće je pronaći kako u high street dućanima, tako i kod luksuznih brendova.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: IGNAT / INSTAR IMAGES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Zašto oversized sakoi krem ​​boje izgledaju tako sofisticirano

Oversized sako krem boje jedan je od najbolji komada za ulaganje ovog proljeća. Izgledaju bezvremenski elegantno, te će još dugi niz biti itekako moderni. Također daju sofisticirani naglasak i izvrsno se uklapaju u estetiku tihog luksuza koja već neko vrijeme vlada modnom scenom. Tihi luksuz trend je čiji je cilj postići što elegantniji i luksuzniji izgled no ne kroz logomaniju i sjajne dodatke, već kroz suptilan, minimalistički izgled koji izgleda kao mješpacine 'Old money' estetike i klasičnog glamura.

Sakoi krem ​​boje sjajno se uklapaju u ovu sliku jer djeluju otmjeno i bezvremenski, poigravaju se nenametljivom elegancijom, a ipak stvaraju pravu poveznicu s modernim chicom zahvaljujući svojim predimenzioniranim siluetama. Boja je također vrlo važna, jer krem ​​je nježna verzija bijele koja izgleda posebno elegantno i laskavo, dajući svakom stajling notu luksuza, dok svijetla, čista bijela može djelovati potpuni suprotno.

Kako stilizirati sako krem boje?

Bez obzira na to hoćete li odabrati model sakoa sa siluetom pješčanog sata ili naglašenim ramenima ovaj modni trend moguće je stilizirati na različite načine, što ga čini izvrsnim proljetnim basic komadom. U stilu Rosie Huntington-Whiteley, predimenzionirani sakoi krem ​​boje izgledaju sjajno uz, primjerice, ležerne široke traperice. Bež bodi izgleda suptilno u duetu s odijelom, a špicaste salonke naglašavaju luksuzni šarm sakoa. U ljetnim danima sako možete kombinirati i s prozračnim kratkim hlačicama i ispod sakoa obući top po želji. Dodajte čarape i tenisice i dobit ćete ležeran, elegantan stil za slobodno vrijeme.

Ako želite nositi ovaj modni trend u kao dio večernjeg stajlinga, bacite oko na look Else Hosk. Supermodel kombinira sako krem ​​boje sa svjetlucavim metalik zlatnim hlačama, torbom u tonu i špicastim salonkama, a fotku pogledajte ovdje. Ostaje samo reći: Wow!