KAKVA FIGURA!

Bojana Gregorić Vejzović raspametila sve fotografijom na kojoj pozira u bikiniju

08.08.2023 u 15:19

Bionic
Reading

Glumica Bojana Gregorić Vejzović i dalje se može pohvaliti fit figurom kojom nas svakoga ljeta iznova oduševi kada uskoči u kupaći kostim

Uvijek u top formi, lijepa Zagrepčanka ni ovoga ljeta nije razočarala što dokazuju i brojni komplimenti njezinih brojnih obožavatelja na Instagramu.

Glumica na svom Instagramu redovito sa svojim fanovima i prijateljima rado dijeli svoju svakodnevicu, a kao i svake godine s obitelji se uputila na Pelješac.

Bojana je pozirala u plavom bikiniju koji je u prvi plan istaknuo vitke noge i besprijekorne trbušnjake na kojima bi joj mogle pozavidjeti i puno mlađe kolegice uz opis: 'Do not disturb' ('Ne smetaj'.).

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Začas je njezin Instagram profil bio prepun komplimenata na račun ljepote poznate brinete.

'Predivna moja draga Bojana, guštaj', Živa vatra', 'Ljepotica', poručili su joj brojni obožavatelji.

  • +17
Kupaći kostimi Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy of Calzedonia/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, svoja ljeta Bojana i njezin suprug, također glumac Enes Vejzović provode na Pelješcu pa je nedavno Bojana pokazala kako to izgleda kad se pomno dotjera za kupnju

'Za odlazak u nabavku se ovako sredim samo na Pelješcu', napisala je Gregorić Vejzović pozirajući u ženstvenoj bijeloj haljini, espadrilama i elegantnim šeširom. Ljetni look s neodoljivim mediteranskim štihom dodatno je nadogradila must have ljetnim dodatnom - torbicom od rafije.