povratak minimalizmu

Najavila ljetne trendove: Slavna glumica u bikiniju uživa na valovima

19.04.2024 u 10:07

Bionic
Reading

Sienna Miller upustila se u surfanje na Kostariki te dala naslutiti da nam se vraćaju kupaći kostimi jednostavnog dizajna

Glumica i manekenka Sienna Miller nagovijestila je nove ljetne trendove u nošenju kupaćih ostima, uživajući u surfanju u minimalističkom bikiniju.

Holivudska zvijezda je za odmor na Kostariki birala jednostavan dvodijelni kupaći kostim, koji nagovještava da bismo se ovog ljeta mogli vratiti ležernim, jednobojnim modelima bikinija u neutralnim tonovima.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Smeđa boja posebno je zahvalan odabir jer se odavno nametnula kao simbol tiho luksuza pa će svakom bikiniju pridati dašak glamura i sofisticiranosti, što ga čini posebno poželjnom opcijom za nadolazeće ljeto.

Sienna Miller na odmoru je provodila vrijeme s kćeri Marlowe s kojom je vidno uživala u surfanju na pitomim valovima usred rajske plaže.

Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

42-godišnja glumica usput je pokazala i vitku liniju koja ni po čemu ne pokazuje da je rodila krajem 2023. godine. Podsjetimo, Sienna je u najvećoj tajnosti na svijet donijela djevojčicu dobivenu u sretnoj vezi s 27-godišnjim Olijem Greenom.

zaljubljeni su

Sienna Miller u noćnom izlasku s 27-godišnjim partnerom s kojim je dobila djevojčicu

Pogledaj galeriju