EMOTIVNA REAKCIJA

Ariana Grande u suzama otkrila sve beauty tajne: 'Koristila sam tonu filera'

14.09.2023 u 12:13

Bionic
Reading

U novoj epizodi beauty serijala modne biblije Vogue na YouTubeu, američka pop zvijezda otkrila je sve beauty tajne, između ostalog priznavši da je u mladosti koristila 'tonu filera za usne'

Svojim brojnim obožavateljima Ariana Grande ovog je utorka otkrila kako izgleda njezina svakodnevna rutina njege kože i šminkanja, ali i da je njezin izgled rezultat brojnih estetskih tretmana tijekom godina.

'Bit ću potpuno transparenta, kao osoba iz beauty svijeta, dok šminkam usne. Tijekom godina uzimala sam tonu filera za usne i injekcije botoksa. S tim sam prestala 2018. godine jer sam jednostavno osjećala da je previše. Dugo je ljepota za mene bila samo – skrivanje', iskreno je priznala 30- godišnja Grande dok je pokušavala zaustaviti suze.

Ariana Grande's Skin Care Routine & Guide to a ‘60s Cat Eye | Beauty Secrets | Vogue Izvor: Društvene mreže / Autor: Vogue

'Nisam očekivala da ću ovako emotivno reagirati. Dugo vremena skrivala sam kako izgledam, a sada se osjećam kao da možda i nije tako', dodala je priznavši da se ne protivi nekim novim estetskim zahvatima u budućnosti, no za sada želi prigrliti 'dobro zaslužene bore od plača i smijeha'.

'Starenje može biti tako lijepa stvar. Hoču li se podvrgnuti faceliftingu za 10 godina? Možda, da, ali ovo su samo misli za koje mislim da bismo o njima trebali moći razgovarati. Ako sjedimo ovdje i razgovaramo o tajnama ljepote, vrijeme je da sve otkrijemo', mišljenja je Grande.

  • +2
Ariana Grande Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia

U beauty videu snimljenom za modnu bibliju Vogue, američka pop zvijezda također se osvrnula na dolazak do svjetske slave sa 16 godina objasnivši kako se njezin odnos prema ljepoti značajno promijenio tijekom godina.

'U mladosti sam bila izložena tolikim glasovima, a pogotovo onima na račun mog izgleda. Bilo mi je teško razlučiti što je ispravno mišljenje, a što nije', priznala je dodavši da naglašenu šminku i bujnu kosu danas vidi kao masku iza koje se godinama skrivala.