SLAVNA NJEMICA

Heidi Klum o starenju: To jednostavno prihvaćam, ionako tu ništa ne možete učiniti

14.03.2024 u 14:51

Bionic
Reading

Heidi Klum i u 50-ima privlači zadivljene poglede ljepotom i fantastičnom figurom, a svoje starenje prihvaća kao neizbježan proces

Plavokosa Njemica ove će godine proslaviti 51. rođendan, no svi se slažu da izgleda desetljeća mlađe.

Uspješna, ambiciozna, uvijek nasmijana i zarazne energije, Heidi je i za njemački Glamour otkrila zanimljive stvari o sebi, a između ostalog kako se nosi sa starenjem. Svoju je karijeru, koja traje više od tri desetljeća, započela iz malog njemačkog mjesta Bergisch Gladbacha, a 1997. debitirala je na reviji Victoria's Secret u SAD-u, čije je zaštitno lice bila gotovo 13 godina.

Pojavila se i na naslovnici časopisa Sports Illustrated 1998., a taj je broj prodan u više od 20 milijuna primjeraka.

Ova mama četvero djece još uvijek izgleda sjajno te se ne odvaja od 16 godina mlađeg supruga Toma Kaulitza, člana legendarnog benda Tokio Hotel.

hrabar stajling

Ubojiti dekolte: Heidi Klum u maloj crnoj haljini koja nije za svakoga

Pogledaj galeriju

'Imam 50 godina, nemam više 20. Nisam mlada djevojka koja ništa nije doživjela ili nema pojma o životu. Vrijeme za mene neće stati, a Tom me nikada neće sustići. Uvijek ću biti 16 godina starija i znam to. Znam da ću izgledati starije brže od njega. Možda će mi za deset godina to biti problem, možda se njemu tada neće sviđati. Za 20 godina imat ću 70. Obično planiram samo budućnost. Živim ovdje i sada sa svojim mužem', rekla je Heidi.

Dodaje i da je za njezin uspjeh važno to što je oduvijek autentična i vjerna sebi.

'Volim biti ženstvena, ponekad sam glasna i volim nositi šarene, vesele stvari. Ako time smetam ljudima, sve što trebaju učiniti je prestati me pratiti. To je samo mali pritisak na gumb. Svaka osoba treba biti onakva kakva jest i želi. Ne pretvaram se da sam nešto što nisam. Ne razumijem ljude koji kritiziraju druge zbog toga što jesu. Ja to ne radim', iskrena je slavna manekenka te ističe da joj nije jasno zbog čega nekome smeta to što nosi seksi odjeću.

Što se tiče starenja, ima duhovit odgovor: 'Dobra stvar je što mi je vid sve lošiji i ne vidim više sve tako jasno (smijeh). Ja to jednostavno prihvaćam - ionako tu ništa ne možete učiniti. Trebamo li time razbijati glavu? Tako je kako je.'

U jednom je trenutku isključila mogućnost komentara na svom računu na Instagramu.

'Da, i to je šteta jer više ne mogu komunicirati s obožavateljima. Ali ne želim tu mržnju koja vlada među komentatorima - niti mržnju kojoj sam ja izložena. O meni su se pojavili vrlo negativni članci zbog komentara trolova. Zlonamjerni komentari o mom tijelu odjednom su bili naslov. Nitko mi ne mora stalno govoriti da izgledam sjajno u nekom outfitu. Pogledam se u ogledalo i osjećam se dobro u svojoj odjeći - za to mi ne trebaju nužno povratne informacije', rekla je Heidi.