zvijezda 'prijatelja'

Jennifer Aniston iznenadila beauty priznanjem; evo što je isprobala za mladoliki izgled

23.08.2023 u 19:40

Bionic
Reading

Zvijezda 'Prijatelja' smiješi se s naslovnice novog broja The Wall Street Journala u kojemu je priznala da je u stanju 'isprobati gotovo sve' u misiji očuvanja mladolikog izgleda - uključujući tretmane kože s neobičnim sastojcima

U intervjuu koji je pratio crno-bijeli editorijal, Aniston je priznala kako joj je estetičar jednom prilikom predložio tretman lica spermom lososa - i bila je zaintrigirana. 'Kao prvo, rekla sam mu: ‘Jesi li ti ozbiljan? Kako dolaziš do sperme lososa?’', prisjetila se 54-godišnja Aniston.

Spomenuti sastojak u konačnici je isprobala, no nije sigurna u njegovu učinkovitost.

Sperma lososa slovi za revolucionarni sastojak korejske kozmetike koji povećava proizvodnju većih količina kolagena, potiče povećanje izmjene stanica i poboljšava stanje pigmentacijskih mrlja i upala na koži.

Kako je dodatno otkrila, njezin beauty režim uključuje tjedne injekcije peptida protiv starenja (koje su opisane kao 'novi temelj mladosti') i, za koje tvrdi, da su budućnost.

Aniston ne samo da ubrizgava peptide, ona ih i pije.

Kao glavna kreativna direktorica Vital Proteinsa, otkrila je njezina 'rutina prijelaza na kolagen uključuje dodavanje kolagenskih peptida Vital Proteins u jutarnju šalicu kave ili smoothie'.

Jen je godinama otvoreno govorila o svojim postupcima protiv starenja i ranije je otkrila da je probala botoks, no od istoga je odustala.

Godine 2014. za magazin InStyle izjavila je kako vjeruje u lice bez botoksa.

'On apsolutno iskrivljuje lica ljudi i u konačnici imate suprotan učinak. Izgledate starije, po mom mišljenju, osobito kada ne možeš pomicati lice i injekcijama botoksa ne dopuštaš prirodne izraze', istaknula je.

Unatoč isprobavanju nekoliko sumnjivih sastojaka, Aniston još uvijek dopušta da se pojedini aspekti starenja u njezinom slučaju odvijaju prirodno. Poput brojnih dama iz svijeta Hollywooda i slavna prijateljica prigrlila je srebro u kosu, što su njezini obožavatelji na društvenim mrežama nazvali 'osvježavajućim' i 'prekrasnim'.

  • +4
Jennifer Aniston Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK