POTPISAN UGOVOR

Velpro i Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela dogovorili suradnju

29.04.2016 u 13:51

Bionic
Reading

Velpro-Centar u petak je s Nacionalnom udrugom obiteljskih i malih hotela, u hotelu As u Zelengaju sklopio Ugovor o suradnji, koji su potpisali Dražen Kocijan, predsjednik Uprave Velpro-Centra i Šime Klarić, predsjednik Nacionalne udruge obiteljskih i malih hotela

Ovaj ugovor će omogućiti međusobnu suradnju i konkurentnije uvjete poslovanja obiteljskih i malih hotela. Velpro se početkom godine izdvojio iz sustava Konzuma te postao zasebna tvrtka pod nazivom Velpro – Centar s osnovnim fokusom poslovanja u segmentu veleprodaje i HoReCe.

Dražen Kocijan, predsjednik Uprave Velpro-Centra ovom je prilikom istaknuo: 'Upravo se ovim potpisivanjem Ugovora o suradnji s Nacionalnom udrugom malih obiteljskih hotela, želi dodatno unaprijediti dosadašnja uspješna suradnja i u segmentu malih obiteljskih hotela, gdje je Velpro već u prvom kvartalu ove poslovne godine zabilježio 15 postotni porast prodaje. U tom kontekstu možemo najaviti i novu poslovnu politiku temeljem koje će od početka svibnja doći do sniženja cijena u Velpro centrima od tri do pet posto zavisno o kategoriji asortimana kojim će se partnerima dodatno osigurati najpovoljnije i najkonkurentnije cijene'.