MOJ POSAO

Trebate posao - traže se prodavači, tehnolozi i razni majstori

05.01.2017 u 10:38

Bionic
Reading

Ovog tjedna na portalu Moj Posao nudi se pregršt novih poslova. Izdvojili smo pet atraktivnih radnih mjesta

KRM ADRIATIC je neovisna maloprodajna tvrtka koja upravlja svim ECCO maloprodajama diljem Europe. Trenutno traže osobu na poziciji Store Assistant ECCO za rad u zagrebačkom trgovačkom centru City Center One East i poslovnici u Ilici. Budući zaposlenik mora imati razumijevanja za poslovanje i prodaju, mora biti proaktivan, samostalan, prilagodljiv, energičan i transparentan. Poslodavac će takvog kandidata nagraditi stalnom dodatnom edukacijom uz mogućnost napredovanja te motivirajućim primanjima u skladu s rezultatima. Na oglas se možete prijaviti do 12. siječnja.

Za podršku uspješnom timu u Vinkovcima, tvrtka Leonard Moll Betonwerke, koja se uspješno specijalizirala u području željezničkih pragova, zapošljava predradnika u proizvodnji. Uvjeti su: osoba mora biti tehničar ili majstor, mora imati iskustvo u proizvodnji betona ili gotovih betonskih dijelova i poznavati rad na računalu. Uz prijavu na oglas, navedite i očekivanu plaću te vrijeme kada možete početi raditi. Rok prijave: 20. siječanj.

AmRest Adria (KFC)
zapošljava djelatnika u restoranu brze prehrane. Riječ je o radu na blagajni, posluživanju gostiju, radu u kuhinji i pripremi sendviča. Kandidat gostima mora osigurati ljubaznu i potpunu usluge te pripremiti proizvode pridržavanjem određenih standarda. Poslodavac osigurava dva slobodna dana u tjednu, redovna primanja i edukacije. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 12. siječnja.

S ciljem daljnjeg razvoja prodajne snage, tvrtka MHP Seal Engineering za svoj varaždinski ured zapošljava djelatnika za tehničku podršku. Zadaci radnog mjesta su pružanje unutarnje i vanjske tehničke podrške prodajnom timu, pretraživanje industrija sa relevantnim zahtjevima za kontakt i posjetu klijentima, sudjelovanje u projektnim aktivnostima, stvaranje tehničke dokumentacije i osmišljavanje novih ideja. Ako mislite da biste dobro obavljali ovaj posao, prijavite se na oglas najkasnije do 24. siječnja.

Velinac
je poduzeće s 27 godina uspješnog rada i poslovanja u segmentu proizvodnje i prodaje uredskog namještaja. Poslodavac poziva sve zainteresirane kandidate da se priduže uspješnom timu na radnom mjestu tehnologa pripreme proizvodnje. Od kandidata se očekuje VŠS ili VSS drvnog ili tehničkog smjera, iskustvo u proizvodnji pločastog namještaja, vrlo dobro poznavanje rada na računalu. Pošaljite prijavu do 12. siječnja.