TRŽIŠTE RADA

Želite promijeniti posao? Provjerili smo tko zapošljava i na kojim pozicijama

25.04.2024 u 15:14

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

S ukupno više od 500.000 zaposlenika, Teleperformance Group je svjetski tržišni lider u industriji kontaktnih centara. Kako bi osnažili postojeći tim, tragaju za pojačanjem na radnom mjestu: Savjetnik za kupce na njemačkom jeziku (m/ž). Potrebno je poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu na razini B2, a novim kolegama nude 100% rad na daljinu, stručno usavršavanje i profesionalni rast, rad na različitim i raznovrsnim projektima, bonuse za ostvarene radne rezultate i odlične kolege. Javi im se najkasnije do 20. svibnja.

Postati dio njihovog tima znači započeti karijeru u jednoj od vodećih hrvatskih kompanija. U stalnoj su potrazi za novim talentima i vrijednim pojedincima koji se žele razvijati u stabilnom okruženju. Oni su SPAR i pozivaju te da im se pridružiš na radnom mjestu: Pekar (m/ž). Nude ti rad u pozitivnom i dinamičnom radnom okruženju, dva slobodna dana tjedno, mogućnost dodatnog usavršavanja i profesionalnog razvoja te isplatu božićnice, uskrsnice i regresa. Prijave primaju do 4. svibnja.

U Tifonu istinski žive i vjeruju u 4 temeljne vrijednosti: ljudi, kupci, preuzimanje odgovornosti, prilagodljivost. Trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na poziciji: Gastro prodavač / Prodavač (m/ž). Očekuju te stručno osposobljavanje i razvoj vještina, mjesečni bonu ovisno o ostvarenim rezultatima, dodatak za topli obrok, jubilarne nagrade, uskrsnica, božićnica, regres, dar za dijete i niz drugih pogodnosti. Prijave na oglas primaju do 7. svibnja.

Želiš li biti dio međunarodnog tima čija je svrha pomagati učiniti svijet sigurnijim mjestom? Ako je tvoj odgovor potvrdan, na pravom si mjestu! Securitas Hrvatska, dio Securitas Grupe u kojoj više od 345.000 zaposlenika brine o sigurnosti stanovnika 47 zemalja svijeta, zapošljava Zaštitara/Čuvara (m/ž). Nude ti stimulativna financijska primanja, educiranje i stjecanje licence za zaštitara/čuvara, ugodno radno okruženje, mogućnost napredovanja i fleksibilnost u radu. Javi im se do 2. svibnja.

Polleo Sport od samog početka vjeruje kako nemoguće ne postoji. Tijekom godina postojanja na tržištu, otvorili su mnoga vrata koja se drugi nisu usudili, lansirali su nove trendove koje još nitko nije osmislio te promijenili svijest ljudi. Kako bi nastavili svoju misiju, zapošljavaju nove kolege. Trenutno su u potrazi za Sportskim savjetnikom / Prodavačem (m/ž), a nude ti dinamično i kreativno radno mjesto kao i rad u fleksibilnom okruženju u kojem će tvoje sposobnosti, talenti i ideje doći do izražaja. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 3. svibnja.