PRODULJENO JAMSTVO

[FOTO/VIDEO] Jaguar prelazi s tri na pet godina jamstva na svako novo vozilo

05.07.2022 u 09:36

Bionic
Reading

Jaguar očekuje da će novo petogodišnje jamstvo pozitivno utjecati na preostalu vrijednost svakog vozila u asortimanu. Ovo je dobra vijest za kupce jer se znatne rezidualne vrijednosti u konačnici pretvaraju u manje cijene mjesečnog najma

Jaguar, britanski proizvođač premium automobila, predstavlja novo petogodišnje jamstvo za cijeli asortiman vozila, uključujući potpuno električni Jaguar I-Pace i sva blaga ili plug-in hibridna električna vozila. Da podsjetimo, Jaguar trenutno u svojoj paleti ima šest modela: F-Type, F-Pace, E-Pace, I-Pace, XE i XF.

Dobra je to vijest, jer je ovom odlukom Jaguar postao prvi proizvođač luksuznih automobila koji je produljio jamstveni rok na više od standardne tri godine. Tijekom pet godina ili 150.000 km, već prema tome što nastupi prije, Jaguar će u skladu s propisima o jamstvu potpuno besplatno popraviti ili zamijeniti proizvodne nedostatke materijala ili izrade. A s pametnom kombinacijom InControl Remote, kojom se optimizira pomoć pri kvaru i koja obuhvaća automatske hitne pozive i mogućnost daljinske interakcije s vašim vozilom s bilo kojeg mjesta, čini život lakšim kada je to zaista važno.

Suvremena ponuda luksuznih proizvoda i korisničko iskustvo u srži su Jaguar Land Roverove strategije Reimagine. Uvođenje 5-godišnjeg jamstva za sve nove Jaguare predstavlja važan korak prema izvrsnom iskustvu sa servisiranjem, što Jaguarovim kupcima pruža dodatan spokoj tijekom njihovog vlasništva nad vozilom.

Jaguarovo sveobuhvatno jamstvo podrazumijeva pet godina slobode i sigurnosti za vlasnike-vozače, vozne parkove i privatne korisnike. Nudi transparentnost u servisiranju i troškovima poslovanja te povećava subjektivnu vrijednost ionako primamljive linije proizvoda.

  • +2
Jaguar prelazi s tri na pet godina jamstva Izvor: Promo fotografije / Autor: Jaguar

Jaguar očekuje da će novo petogodišnje jamstvo pozitivno utjecati na preostalu vrijednost svakog vozila u asortimanu. Ovo je dobra vijest za kupce jer se znatne rezidualne vrijednosti u konačnici pretvaraju u manje cijene mjesečnog najma.

Dmitry Kolchanov, regionalni direktor Jaguara Land Rovera za Europu, kaže: 'Uvođenjem novog 5-godišnjeg jamstva za Jaguar u cijeloj Europi dodatno pokazujemo predanost kvaliteti i pouzdanosti naših proizvoda te usredotočenost na izvrsnost usluge koju pružamo kupcima. Naša vizija za budućnost suvremenog luksuza u potpunosti je usmjerena na kupca, što bi se trebalo pretočiti u spokoj za svakoga tko razmišlja o kupnji Jaguara'.