AURO DOMUS

Zlatni nakit ne mora biti skup

18.08.2015 u 11:00

Bionic
Reading

Potražite ga u trgovinama Auro domusa!

Atraktivno dizajnirani privjesci, naušnice i lančići po cijenama već od svega 200 kuna novost su u ponudi najveće hrvatske tvrtke specijalizirane za otkup i prodaju proizvoda od zlata Auro domus, ali već su u svega nekoliko mjeseci od pojave na tržištu postali iznimno traženi predmeti na tržištu.

- Naši klijenti primijetili su da atraktivan dizajnerski nakit ne mora biti skup, stoga nam prodaja proizvoda modnog brenda DAX konstatno raste od uvođenja u ponudu. Uz lijepe naušnice raznih motiva, najtraženiji su nam privjesci s motivima srca ili anđela od bijelog zlata, kazala je voditeljica prodaje Auro domusa Ivana Omrčen, pozvavši zainteresirane da provjere cijene i proizvode na Facebook stranicama Auro domusa.

Uz nakit, ove godine Auro domus je u ponudu uveo i ekskluzivnu liniju darovnih kartica i suvenira s pločicom od čistog zlata, s raznim motivima, po cijenama već od 200 kuna. Kartice koje su ukrašene vinjetama turističkih središta, ili prigodnim motivima za razne obiteljske svečanosti poput rođenja, vjenčanja, krštenja ili rođendanskih proslava nose na sebi zlatne pločice mase od 0,5 pa do 5 grama ili čak i zlatne dukate.
- Uz nakit i darovne kartice, kao darovi malo veće vrijednosti iznimno su popularni dukati raznih veličina, ali i drugi proizvodi od investicijskog zlata poput zlatnih poluga ili pločica. Oni dolaze s certifikatom koji jamči čistoću zlata, u našoj elegantnoj unikatnoj ambalaži, posebno dizajniranoj kako bi naglasila skupocjenost i ekskluzivnost proizvoda, stoga predstavlja vrlo vrijedan i nezaboravan dar ne samo rodbini i prijateljima, već i posebno značajnim poslovnim partnerima, kazala je Omrčen.

Naglasila je i kako je investicijsko zlato oslobođeno poreza i PDV-a, kao i davanja, te da je zbog toga, ali i zbog činjenice da se dugoročno očekuje konstantni rast cijena zlata, vrlo traženo i kao investicija s izvrsnim povratom na uložena sredstva.

- Kako bismo dodatno promovirali mogućnost investiranja u zlato, Auro domus je do kraja kolovoza pokrenuo akciju zamjene zlata u kojoj svi zainteresirani mogu bez ulaganja novca doći do investicijskog zlata. Dovoljno je donijeti svoje staro lom-zlato na procjenu u jednu od 160 poslovnica Auro domusa diljem Hrvatske i mi ćemo uz posebne pogodnosti ponuditi zamjenu za vrijedno investicijsko zlato s pripadajućim certifikatima, objasnila je Omrčen.

Za sve dodatne informacije o akcijskim ponudama i mogućnostima štednje u zlatu, dostupan je besplatni info broj telefona 0800 510 510 i službene stranice Auro domusa