UŽAS U TRILJU

Žena na ulici više puta ubodena, policija odvela njezinog 14-godišnjeg sina

26.02.2019 u 19:58

Bionic
Reading

S višestrukim ozljedama glave od oštrog predmeta u ranim posljepodnevnim satima utorka na Hitni kirurški prijem KBC-a Split zaprimljena je 47-godišnjakinja iz Trilja. Istovremeno je u Policijsku postaju Sinj doveden njen maloljetni sin koji je zatečen uz nju, javlja Slobodna Dalmacija

Prema prvim neslužbenim informacijama, policija je zaprimila dojavu između 15,30 i 15,45 sati te je u jednoj triljskoj ulici zatečena žena s višestrukim ozljedama glave. Radi se o ozljedama vrata i oka nanesenima hladnim ubodnim oružjem, vjerojatno nožem ili sličnim oštrim predmetom, piše Slobodna Dalmacija.

U splitskoj policiji su potvrdili da je u 15,30 sati na ulici u Trilju teže ozlijedena 47- godišnjakinja koja je zadržana na liječenju u KBC-u Split, kako je ozlijeđena oštrim predmetom te da je jedna osoba koja se povezuje s napadom dovedena u policiju.

Kako je s ozlijeđenom ženom u ulici zatečen i malodobni sin, star navodno 14 godina, odveden je u nadležnu policijsku postaju te je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo.