RODBINSKE VEZE

Zdravko Mamić opet zvao Maloču u Dinamo, a on odbio!

03.01.2013 u 23:01

Bionic
Reading

Nakon što je plasirao Domagoja Vidu u ukrajinski Dynamo, Zdravko Mamić pokušao ga je zamijeniti Mariom Maločom, no kapetan Hajduka odbio je povratak u Maksimir

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić iskoristio je rodbinske veze s kapetanom Hajduka Mariom Maločom, kako bi ga privolio da se vrati na Maksimir, no Maloča je Mamićev poziv navodno odbio.

I to po drugi put! Podsjetimo, prošle je godine izvršni predsjednik Dinama nagovarao Maločinu mamu da sina vrati u Dinamo, no njegova ponuda je tada odbijena.

Mamićevi milijuni su primamljivi, ali Maloča je kapetan Hajduka te je svjestan što bi njegov prelazak s Poljuda na Maksimir značio. Pogotovo jer je već bio u Maksimiru, gdje je kao kadet Dinama dogurao i do reprezentativnih kategorija. No onda su se karte okrenule na drugu stranu, Maloča je morao otići i sreću potražiti na drugom mjestu.

Tako je dečko iz zagrebačke Dubrave preko Kamen Ingrada stigao do Hajduka, u čijem je dresu odigrao već 150 utakmica i kraj sezone dočekao kao kapetan.

Sada ga očekuje transfer u inozemstvo, gdje bi naplatio svoje nogometno znanje. Mamić nudi izlog Lige prvaka, gdje bi mu cijena višestruko narasla, no nije sve u novcu. Maloča je očito procijenio kako bi od tog transfera imao više štete nego koristi i zahvalio se Mamiću na velikodušnoj ponudi. I sada čeka raspelet pregovora s turskim Trabzonsporom.