kvarner i dalmacija

Zbog nepovoljnog vremena u prekidu trajektne i katamaranske linije

19.01.2024 u 19:26

Bionic
Reading

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u petak navečer u prekidu su mnoge trajektne, katamaranske i brodske linije od Kvarnera do srednje Dalmacije

U prekidu su trajektne linije: Brestova-Porozina, Prizna-Žigljen, Lopar-Valbiska i Stinica-Mišnjak; katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Pula-Zadar, Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Rijeka - Rab - Novalja, Zadar - Premuda-Silba-Olib, Zadar - Molat - Brgulje - Zapuntel - Ist i Šibenik-Kaprije-Žirje; brodska linija: Mali Lošinj-Unije-Susak.

Trajekt na liniji Šibenik - Kaprije - Žirije plovi bez pristajanja u luku Žirije.

Trajekt na liniji Zadar (Gaženica) - Ist (Kosirača) - Olib - Silba - Premuda - M. Lošinj plovi bez pristajanja u luku Mali Lošinj. Povratna linija je po izmijenjenom rasporedu. Polasci su iz Premude u 15:30 , Silbe 17:05 , Oliba 17:50 te iz Ista u 18:40 sati.

Katamaran na liniji Split-Bol-Jelsa isplovio je u 16:30 na relaciji Split-Stari Grad, bez uplovljavanja u luke Bol i Jelsa.

Brod na međunarodnoj liniji Split - Ancona neće iz Ancone isploviti večeras u 19,45 sati, već sutra ujutro u 6 sati. Predviđeni dolazak u luku Split je sutra, 20. siječnja u 16 sati., javio je Hrvatski autoklub (HAK).