DRAMA U SPLITU

Zbog kafića se polila benzinom i prijetila da će se zapaliti

Bosiljka Bekavac

Bosiljka Bekavac

Izvor: Pixsell / Autor: Tino Juric/PIXSELL

57-godišnja vlasnica poslovnog prostora u Splitu, jutros se oko 8 sati polila benzinom i prijetila da će sve zapaliti ako sud obavi deložaciju nad kafićem koji se nalazi u njezinu poslovnom prostoru. Uz policiju pred kafićem su bili i Hitna pomoć i vatrogasci. Oko 9,30 sati, žena je, piše 24sata. izašla van i Hitna ju je odvezla u bolnicu

Naime, policija je odmah stigla pred kafić, no tek nakon što je sudski ovršitelj u 9,15 sati pred kafićem izjavio kako se deložacija odgađa 57-godišnja Bosiljka Bekavac je odlučila izaći. Ona je, piše 24sata, prijetila samoubojstvom jer je u svađi s Jozom Pavićem, koji vodi kafić.

Pavić je uspio dobiti rješenje suda da se smije vratiti u kafić iz kojeg su ga vlasnica prostora i njezin sin izbacili jer ih, kako tvrde terorizira te im od listopada prošle godine ne plaća najamninu.

'Ubit ću se, reka mi je Jozo Pavić da će me uništiti. Ne dam moje, to mi je od oca. Ne dam moje', kazala je kroz suze potpuno slomljena Bosiljka Bekavac nakon što su je nagovorili da izađe.
Dok je još bila unutar prostora u kojem se nalazi kafić u rukama je držala natpis: 'Samo preko mene mrtve Jozo Pavić će ući u prostor!'.

U 9,15 sati, pred kafić je stigao i sudski ovršitelj koji je rekao kako se vraćanje Pavića u kafić odgađa i ubrzo nakon toga Bosiljka je odlučila izaći van.

Bosiljka je u zamjenu za zemlju, na kojoj je izgrađena zgrada, dobila poslovni prostor. Iznajmila ga je Jozi Paviću koji je tamo uredio kafić.

'Moja majka je njemu vjerovala na riječ. Kod sklapanja ugovora nije imala odvjetnika. Kada je trebalo produljiti ugovor, on je to odbio. Tražio je 100.000 eura odštete. Mi smo mu rekli da taj novac nemamo. No zapravo nas je samo zavlačio i iz kafića nije htio izaći pa smo slučaj dali na sud. Sud je prvo odlučio da Pavić mora izaći van, a nakon sedam dana je preinačio odluku i odlučio da se Pavić može vratiti', kazao je Bosiljkin sin Josip. Tvrdi i kako im je Pavić već prijetio smrću. Dodao je i da će se žaliti na presudu.
Pavić pak tvrdi kako je on oštećen. 'Vidite što mi rade. Sud je odlučio, neka se provede odluka', rekao je Pavić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi