BURNO U NOVOJ GRADIŠCI

Završio u zatvoru nakon što se pijan automobilom popeo na terasu kafića te vrijeđao goste i policiju

04.09.2018 u 11:13

Bionic
Reading

Novogradiška policija javlja da je 02. rujna 2018. u 21,00 sati vidno alkoholizirani 51-godišnjak narušavao javni red i mir

Dana 02. rujna 2018. godine u 21,00 sati, u Novoj Gradiški, na terasi ugostiteljskog objekta, 51-godišnjak je narušavao javni red i mir. Isti se u vidno alkoholiziranom stanju, svojim osobnim automobilom, prednjim desnim kotačem, popeo se na terasu objekta, dok su za stolom sjedili gosti lokala.

Nakon što je zaustavio automobil, vozač je izišao iz automobila, ušao u stambenu zgradu, odakle je preko terase, izlio kantu vode po gostima. Po dolasku policijskih službenika na intrevenciju, 51-godišnjak ih je vrijeđao i omalovažavao pogrdnim riječima.

Kako je prijetila opasnost da će nasilni vozač nastaviti s činjenjem prekršaja, doveden je u prostorije policije, gdje je zadržan do otriježnjenja.

U žurnom prekršajnom postupku na prekršajnom sudu u Novoj Gradiški, isti je proglašen krivim i kažnjen kaznom zatvora pa je dana 03. rujna 2018. godine u 15,48 sati predan na izdržavanje kazne u zatvor u Požegi.