SVAĐA OKO SMJEŠTAJA

Zatvoren hostel u Splitu u kojem su vlasnici napali britansku studenticu

20.08.2018 u 17:25

Bionic
Reading

Zatvoren je ilegalan hostel koji se nalazio u stanu u zgradi u Dubrovačkoj ulici u Splitu, gdje su posljednjeg dana srpnja napadnuti britanska studentica i njen momak, a policija i carina su prijavili 18-godišnjakinju koja je napala gošću i navodno sudjelovala u nezakonitom smještanju turista

Britanka Laura Denmar (26) je 31. srpnja završila u splitskoj bolnici u kojoj su joj, po policijskim tvrdnjama, utvrđene lakše ozljede, ogrebotine i podljevi po tijelu, nakon što ju je 18-godišnja V. O. u hostelu napala metalnom drškom kojom ju je tukla po glavi i tijelu.

Razlog agresivnom ponašanju navodno je bio što su Britanka i njen dečko izrazili nezadovoljstvo smještajem kojeg su po noćenju plaćali 60 funti, a nalazili su se u stanu s 30 kreveta i jednim sanitarnim čvorom. Zadnjeg dana njihovog boravka prijavljena 18-godišnjakinja tražila je da ranije iziđu iz hostela ili da dodatno plate, a oni su to odbili pa je došlo i do fizičkog obračuna.

Policija je Hini potvrdila da im je cijeli slučaj prijavila Britanka, da su utvrdili kako ju je napala 18-godišnjakinja protiv koje su podnijeli optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira, a nakon što je Carinski ured izvršio nadzor poslovanja objekta i utvrdio nepravilnosti hostelu je zabranjen rad.

  • +4
10 najboljih splitskih hotela koji su oduševili zahtjevne Britance Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/ Ivana Ivanovic