BANDIĆ O DIVERZIJI

Žalosno je što se dogodilo u Vukovaru

19.11.2013 u 15:59

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je danas kako je žalosno to što se jučer dogodilo u Vukovaru, te upozorio na razjedinjenost hrvatskog društva kojem nedostaje zajedništva iz 1990.-tih godina.

Na novinarski upit o jučerašnjim događajima u Vukovaru, gdje su predstavnici državnih institucija spriječeni da sudjeluju u Koloni sjećanja, Bandić je odgovorio kako je 'žalosno to što se dogodilo u Vukovaru'

'Ako ikada nije vrijeme ni mjesto da se to napravi, to nije bilo jučer - na Dan pijeteta prema žrtvama Vukovara u Vukovaru', rekao je Bandić.

Hrvatskoj nedostaje zajedništva iz 1990.-tih godina. "Da smo tada bili tako razjedinjeni kao jučer u Vukovaru, oni koji su granatirali i palili Vukovar plesali bi kolo na Jelačić placu", kazao je Bandić.

Trebaju nam glave skupa da izvadimo Hrvatsku iz gospodarskog gliba i napravimo je do kraja demokratskom i gospodarski prosperitetnom. To je imperativ svakog odgovornog čovjeka, poručio je Bandić s Trga bana Jelačića gdje je u "Zagrebačkoj kući" sudjelovao na manifestaciji "Okusi i mirisi Hrvatske".