cinizam iz beograda

Vučić o Thompsonu i Kolindi Grabar Kitarović: Ne stignem komentirati sve te čudne stvari koje dolaze iz Hrvatske

22.05.2017 u 17:13

Bionic
Reading

Srbijanski premijer i izabrani predsjednik Aleksandar Vučić u ponedjeljak je poručio da je zadovoljan rezultatima lokalnih izbora u Hrvatskoj ako su ostvarenim rezultatima zadovoljni Srbi u Hrvatskoj

'Ne pada mi na pamet da ih komentiram, zadovoljan sam što su Srbi zadovoljni svojim, nešto boljim rezultatima. Ako su oni zadovoljni, ja sam još zadovoljniji', rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

Na vijesti da je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović s dvojicom ministara u Francuskoj pjevala pjesme Marka Perkovića Thompsona Vučić je kazao: 'Ako bih i kada bih pokušavao stići odgovoriti na sve čudne stvari koje dolaze iz Hrvatske - od Stepinca do Thompsona, plašim se da ništa ne bih mogao uraditi za zemlju'.

Vučić je poručio kako Srbija želi 'normalne i pristojne odnose' sa Hrvatskom. Beogradski mediji prenijeli su u ponedjeljak ocjenu vođe SDSS Milorada Pupovca kako su izbori dobri za Samostalnu demokratsku srpsku stranku (SDSS), te da će srpska zajednica imati predsjednike i načelnike u 16 općina.