PREDVODIO IH RAVNATELJ

Vrgorački nastavnici pred policijom zbog napada na kolegicu

02.07.2013 u 12:21

Bionic
Reading

U Osnovnoj školi Vrgorac jutros je održana izvanredna sjednica nastavničkog kolektiva povodom jučerašnjeg fizičkog napada na nastavnicu hrvatskog jezika koju je pretukao jedan nezadovoljni roditelj

Kolektiv nastavnika zatražio je od nadležnih institucija da što prije istraže ovaj slučaj i pravično kazne nasilnika te da se zaštite nastavnici kojima se prijeti.

Nakon sastanka u školi, sedamdesetak nastavnika predvođeno ravnateljem škole Ivom Klincem krenulo je pred Policijsku postaju Vrgorac gdje su prosvjedovali, iskazujući svoje nezadovoljstvo radom policije.

Ravnatelja Klinca primio je načelnik Policijske postaje Vrgorac Genio Dropulić te su u uredu zapovjednika održali sastanak na kojemu se pokušao dogovoriti daljnji tijek postupanja u istrazi. Prema riječima ravnatelja, sastanak je bio fer i korektan, ali načelnik ostaje pri stavu da su policijski djelatnici dobro odradili svoj posao, a ravnatelj Klinac nije bio zadovoljan dosadašnjim razvojem događaja, te je novinarima ispred postaje izrazio svoje nezadovoljstvo tijekom istrage i uviđajem koji je jučer napravljen u zbornici škole, u kojoj je sve demolirano.