NAPAO POLICAJCE I REDARE

Vozač autobusa podivljao zbog parkinga

01.09.2010 u 15:10

Bionic
Reading

Nakon što je dovezao putnike, a komunalni mu redari nisu dozvolili da parkira autobus tamo gdje je naumio, ljutiti je vozač na redare sasuo lavinu uvreda i psovki. Ni dolazak policije nije ga primirio, odbio je preparkirati autobus i pokazati policajcima dokumente

Do sukoba je došlo kada je vozač iz Osijeka jučer oko 16 sati parkirao autobus kod Željezničkog kolodvora u Pleternici. Budući da je, kako doznajemo, u mjestu bila proslava devetnice, parkiranje na tom mjestu nije bilo dozvoljeno. Na to su vozača autobusa odmah upozorili komunalni redari.

Kada su zatražili od njega da preparkira autobus, 44-godišnji vozač je podivljao. Počeo je urlati na redare, počastivši ih masnim uvredama i psovkama.

Na mjesto sukoba ubrzo su došli i policajci, no niti oni nisu prošli ništa bolje od komunalnih redara. Vozač je galamio i vrijeđao policajce te im je odbio dati na uvid dokumente. Kako bi utvrdili identitet podivljalog vozača, policajci su ga priveli u postaju.

Utvrđeno je da u krvi nema alkohola, kao i to da sa sobom nema osobnu iskaznicu. Protiv agresivnog vozača autobusa slijedi optužni prijedlog zbog niza prekršaja, od narušavanja javnog reda i mira, vrijeđanja policijskih službenika, pa do kretanja bez osobne iskaznice.

Prijeti mu novčana kazna od 3000 do 7000 kuna. Kako doznajemo, nervozni je vozač istog dana pušten te je nastavio prevoziti putnike.