PALA S PAKETOM

Vodičanki kokain stigao poštom

18.03.2009 u 20:49

Bionic
Reading

Šibenski policajci dovršili su obradu nad 39-godišnjom Vodičankom Dragicom V., za koju je utvrđena osnovana sumnja da je počinila kazneno djelo zlouporabe opojnih droga

VODICE - Vodičanku su, naime, “plavci” presreli ispred poslovnice Hrvatske pošte u Vodicama, neposredno nakon preuzimanja paketa koji je na njezino ime stigao iz Španjolske.

Sumnjajući kako se u pošiljci, uz ostalo, nalazi i opojna droga, policajci su ženu doveli u službene prostorije PP Vodice, gdje se sumnja pokazala opravdanom.

U paketu je pronađeno te oduzeto pet komada PVC-paketića u kojima se nalazila bijela praškasta tvar izgleda karakterističnog za opojnu drogu kokain, ukupne bruto težine 4,8 grama.

Po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku obavljena je i pretraga stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičena, a tom prilikom je privremeno oduzeto računalo.

Protiv Vodičanke, inače udane žene i majke jednog djeteta, slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Neslužbeno doznajemo kako se 39-godišnjakinja, zajedno sa svojim suprugom, kreće u narkomanskome miljeu te da je otprije poznata policiji.