PISMOM DO OSTAVKE

Vlada u sedam godina počinila sedam smrtnih grijeha

27.01.2011 u 13:27

Bionic
Reading

Na temelju svojih prava zajamčenih Ustavom RH, svojom voljom i bez ikakvih pritisaka zahtijevam da podnesete ostavku jer ste u sedam godina vladanja Hrvatsku doveli do bankrota, radnike pretvorili u roblje, nezaposlene učinili očajnima, umirovljenike pretvorili u sirotinju i sve nas odveli u dužničko ropstvo, stoji u tekstu pisma koje će moći potpisati svi građani koji se slažu s njegovim sadržajem i na taj način poslati jasnu političku poruku Vladi i premijerki Jadranki Kosor koja joj je na čelu

Akciju pokreću Hrvatski laburisti i to od utorka 1. veljače u 25 hrvatskih gradova, a trajat će dva tjedna. Cilj im je, kako za Večernji list objašnjava predsjednik laburista Dragutin Lesar, omogućiti građanima da iskažu svoje mišljenje, a prikupljeni potpisi koje će građani ubacivati u kutije na gradskim trgovima bit će 'darovani' Vladi.

Tko želi, potpisano pismo moći će poslati i direktno na adresu Vlade. Pismo mogu potpisati svi koji se s njime slažu i koji vjeruju da je ova Vlada u sedam godina počinila sedam smrtnih grijeha – ohola je, pohlepna, zavidna, lijena, neumjerena, srdita i bludna. A za to, tvrde laburisti, oprosta nema!