Vikend istarskog kužinavanja

Vikend istarskog kužinavanja

17.01.2013 u 10:47

Bionic
Reading

... u Dvorima od Škrapi. Belgijanci, najveći svjetski stručnjaci za dagnje, kažu da su te pučke školjke najbolje u mjesecima čiji nazivi (jan-dec) sadrže slovo R!

Da to provjerimo zadnji vikend u siječnju Manjada, jedan od osnivača Taste of Croatia projekta, kuha buzaru od raznih školjaka i bira vina u Dvorima od Škrapi u srcu Istre. 

obNOVljenO izdanje u sastavu: 
Dvori od Škrapi&Manjada&
Školjkarstvo Istrida.


Radionica tradicionalne istarske kuhinje koju pred-vodi Goran Zgrablić, dobro nam znan i kao

Manjada ...


... počinje u petak 25. siječnja u večernjim satima okupljanjem oko stola s
prigriscima. Primjerice, naći će se tu bakalara na bijelo, grilane palente, salate od svježeg zelenog radića iz vrta, pesto od sušene rajčice... 


Uz večernje druženje i upoznavanje, slijedi i raspored u radne grupe za subotu, te planiranje lokalne nabavke eko povrća, hrane i izleta do Limskog kanala i posjeta Školjkarstvu Istrida, gdje ćemo u potragu za školjkama koje će nam trebati za subotnju buzaru

S nama se cijeli vikend druže, vesele i prate nas Jelena Iva Nikolić, sa Sjedi&jedi bloga i fotografkinja Maja Danica Pečanić.



Vikend cijena po osobi je
180 eur
a za prijavu u paru 300 eur
a (u navedene cijene je uključeno sve čega se možete dosjetiti: smještaj, kuhanje, Goranovo znanje, dobra zabava, timski rad, timsko jelo i pilo i još poneko iznenađenje.

Za sve dodatne info javite se na: 095 915 2711 ili umma.info@gmail.com ili preko
fejsa.

Evo - sve sam vam iskopirala! (Pri)javite se ak' vam drago ;), jer ovo vam je službena obavijest/pozivnica!

I Gorane - samo za Tebe; Elio Pisak!