KANDIDATI NA IZLOŽBI

Vidošević se vraća u utrku za Pantovčak

22.10.2009 u 15:31

Bionic
Reading

Nakon kratkog predaha, predsjednički kandidati opet su živnuli, a u utrku se vraća i Nadan Vidošević - operiranih glasnica

Je li Vidoševićeva operacija bila doista uspješna, doznat ćemo sutra na povratničkoj konferenciji za novinare. Dok on bude predstavljao svoje nove glasovne mogućnosti, Vesna Pusić i Ivo Josipović potpisivat će peticiju 'Seal the Deal', za usvajanje sporazuma o smanjenju ispuštanja stakleničkih plinova u Kopenhagenu u prosincu ove godine.

Peticija se u Hrvatskoj potpisuje povodom obilježavanja Dana Ujedinjenih naroda u organizaciji Agencija UN-a u Hrvatskoj i Udruge ekoloških poljoprivrednih proizvođača.

Službeno nekandidirani Milan Bandić zvijezda je Izložbe portreta predsjedničkih kandidata u galeriji Zlatni konj. Na pozivnici i plakatu za izložbu Bandićev je portret, koji je izradio akademski kipar Robert Kuhar. Portret je iskorišten za izradu jumbo plakata veličine 500x300 cm, kojim se izložba najavljuje.

Robert Kuhar je prošle godine bio autorom većeg broja vrlo zapaženih portreta Baracka Obame, koji su bili izlagani u galeriji Zlatni konj uoči američkih predsjedničkih izbora.