ljepša strana prosvjeda

[VIDEO] Prosvjednik poljubio Zlatka Hasanbegovića na Trgu, pogledajte njegovu reakciju

24.11.2021 u 10:31

Bionic
Reading

Televizijske kamere koje su bile prisutne na subotnjem prosvjedu protiv covid potvrda u Zagrebu zabilježile su mnoštvo zanimljivih trenutaka, a ona televizije RTL snimila je dirljiv trenutak u kojem je saborski zastupnik Zlatko Hasanbegović dobio pusicu od nepoznatog muškarca

Ove subote u Zagrebu je održan najveći prosvjed protiv uvođenja covid potvrda do sada u Hrvatskoj. Prosvjednici su se okupili na dvije lokacije, no kasnije su se spojili na Trgu bana Jelačića. Na prosvjedu je bilo nekoliko desetaka tisuća prosvjednika, a jedan od njih odlučio je saborskom zastupniku Zlatku Hasanbegoviću vjerojatno zahvaliti za podršku koju im je došao dati.

  • +48
Veliki prosvjed protiv covid potvrda Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic / CROPIX

Inače, na prosvjedu je došlo do nekoliko incidenata s novinarskim ekipama, no na sreću je završio bez većih problema. Dio prosvjednika se nakon događanja na zagrebačkom glavnom trgu preselilo pred zgradu HRT-a te su poručili da 'svijetom vladaju Bill Gates, talmudisti i soroševci'.

Kako bilo, doista emotivan trenutak u kojem je nepoznati muškarac poljubio Zlatka Hasanbegovića možete vidjeti u nastavku, a cijeli prilog RTL-a možete pogledati na ovom linku.

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpić

trg bana jelačića

[FOTO] Pogledajte kako je izgledao današnji prosvjed i tko se od poznatih lica našao na njemu

Pogledaj galeriju