NEĆE DUGO TRAJATI

Uživajte u ljetu dok traje, pogoršanje od srijede

12.09.2016 u 10:27

Bionic
Reading

U utorak će posvuda biti pretežno sunčano uz malu naoblaku. Ujutro će u unutrašnjosti mjestimice biti magle, a ponegdje će postojati mala mogućnost za poslijepodnevni jači razvoj oblaka praćen kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom. Vjetar slab, a na Jadranu će puhati slaba, ujutro mjestimice i umjerena bura te sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 12 do 17, a na Jadranu od 20 do 25°C. Najviša dnevna temperatura od 26 do 31°C

U srijedu će posvuda biti pretežno sunčano uz malu, ponegdje i umjerenu naoblaku. Poslijepodne nešto nestabilnije pa će postojati vjerojatnost za jači razvoj oblaka praćen kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom. Ujutro je u unutrašnjosti mjestimice moguća jutarnja magla. Vjetar posvuda slab. Krajem dana će na Jadranu zapuhati slabo i umjereno jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 12 do 17, a na Jadranu od 19 do 24°C. Najviša dnevna temperatura od 25 do 30°C.

U četvrtak će posvuda biti pretežno sunčano uz malu, mjestimice i umjerenu naoblaku. Poslijepodne na sjevernom Jadranu i u gorskoj unutrašnjosti postupno oblačnije, a prema kraju dana su mogući i pljuskovi s grmljavinom. U unutrašnjosti vjetar slab, a na Jadranu će puhati umjereno i jako jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 12 do 16, a na Jadranu od 20 do 24°C. Najviša dnevna temperatura od 26 do 31°C.

U petak posvuda djelomice ili pretežno sunčano, ali nestabilnije i nešto svježije. Mjestimice uz jači razvoj oblaka moguća je kratkotrajna kiša, a poslijepodne i pljuskovi s grmljavinom. U unutrašnjost će puhati slab i umjeren jugozapadnjak, a na Jadranu umjereno i jako jugu i jugozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 14 do 18, a na Jadranu od 19 do 23°C. Najviša dnevna temperatura od 24 do 29°C.

Prema trenutnim prognostičkim materijalima, sljedeći vikend se vrijeme neće značajnije mijenjati, a osjetnija promjena vremena očekuje se krajem nedjelje i tijekom ponedjeljka.