JESENSKA SHEMA

Uz Pervana, na HRT stižu Bolković i Dujmović

02.09.2016 u 15:55

Bionic
Reading

Jesenska shema HRT-a, uz već najavljena i službeno potvrđena imena te njihove emisije, trebala bi ponuditi i neka osvježenja te nova lica na nacionalnoj dalekovidnici

Iako službene potvrde za njih još nema, a na HRT-u kažu da je 'jesenska shema u pripremi', vrlo je izvjesno da ćemo s početkom listopada u programu javnog RTV servisa ponovno moći gledati komičara Željka Pervana koji će voditi 'Dnevnik', nakon 'Dnevnika' u 19 sati koji će u budućnosti trajati opet samo pola sata.

Romano Bolković
s Jabuke TV seli svoj talk show, ali kako doznajemo, još se ne zna hoće li se zvati 2 u 9 ili će imati neko drugo ime; a novo lice trebao bi biti Tihomir Dujmović koji bi, umjesto Jasmine Popović, trebao voditi Press klub.

Zašto je HRT odlučio angažirati vanjskog suradnika da vodi emisiju koju je radila njihova zaposlenica, pokušali smo doznati na Prisavlju, ali odgovor na to pitanje nismo dobili. Dujmović je inače suprug Nevenke Dujmović, urednice Trećeg programa HR-a, i novinar Slobodne Dalmacije.

Novost u jesenskoj shemi bit će Renata Sopek koja će subotom, umjesto Voicea, voditi zabavno-glazbenu emisiju. Od novih domaćih serija očekuje se druga sezona Crno-bijelog svijeta i Novine, a HRT se ponovno okreće i sapunicama pa ćemo jednu stranu moći gledati svakodnevno u terminu od 18.10 sati.