olujni vjetar

Upozorenje: Za sav promet zatvorena je autocesta A1 između Svetog Roka i Posedarja, evo koja su ostala ograničenja

06.02.2019 u 07:21

Bionic
Reading

Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorene su: autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje - obilazak je za osobna vozila državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina, a za sve ostale skupine vozila, uključujući teretna vozila s priključnim vozilom, cestama DC1 Gračac-Knin ili preko Kistanja i čvora Pirovac, a zatvorena je i DC54 Maslenica- Zaton Obrovački i most Dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku

Zbog vjetra, samo za osobna vozila otvorene su: autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom kroz Gorski kotar - DC3); Jadranska magistrala između Senja i Svete Marije Magdalene (DC8); brza cesta Solin-Klis (DC1); DC27 Gračac-Zaton Obrovački.

Na autocesti A7 Draga-Šmrika i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja (DC8) zabrana je još za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

U prekidu su trajektna linija Lopar-Valbiska i katamaransk linije: Mali Lošinj-Cres- Rijeka i Novalja-Rab-Rijeka.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.